PR CUAET
-
Друзі, хто з Саскатуна. Будь ласка, чи можете відвезти в Едмонтон у п'ятницю, 10 травня? Маю слоти на паспорт, а машини не маю. Потрібно 3 місця
-
Доброго вечора порадьте будь ласка хорошого міграційного адвоката ,хто через нього робив документи я знаходжусь в Едмонтоні дякую
-
Посоветуйте эмиграционного консультанта, желательно с Калгари.
-
Добрий вечір, чи можна відкрити візу в Канаду не будучи в Канаді, але при тому маючи ворк перміт? Вʼїхали по фоіл лесс, візу не мали бо немає дійсних паспортів, але скоро отримуємо свіжі паспорта і треба буде терміново виїхати. Але ж для повернення потрібна віза. То ж питання, чи можна буде відкрити і пройти процесс получення візи не будучи в Канаді? Ворк перміт є дійсний.
-
Добрий вечір, чи можна відкрити візу в Канаду не будучи в Канаді, але при тому маючи ворк перміт? Вʼїхали по фоіл лесс, візу не мали бо немає дійсних паспортів, але скоро отримуємо свіжі паспорта і треба буде терміново виїхати. Але ж для повернення потрібна віза. То ж питання, чи можна буде відкрити і пройти процесс получення візи не будучи в Канаді? Ворк перміт є дійсний.
-
Скільки часу зазвичай треба чекати між 1 і 2 порталами? А між 2 порталом і ecopr? Офіс Монреаль якшо шо
-
-
я подавала і на те і на те. Зараз чекаю, що буде у воркперміту. Подавала спочатку на ВП на двох, через місяць на СП на сина. Сподівалась, що спочатку буде рішення по мені та сину по ВН - але так не вийшло. "Переделать" не вийде - такого не має. Тут тільки окрема подача, і наново і це вже зараз загальний процес.
-
Дякую. Але, не підходять ці варіанти. Нажаль. Тому і спитала
-
Є автобус, чи літак