PR CUAET
-
Дякую. Але, не підходять ці варіанти. Нажаль. Тому і спитала
-
Є автобус, чи літак
-
В мене в чоловіка іміграційна віза до січня 25 року. Дали ровно на рік від затвердження пр.
-
Подскажите пожалуйста, нужно ли заверять нотариально переводы документов для подачи на ПР в Альберте? Или достаточно просто печати переводчика?
-
Термін розгляду не важливий. Важливо лиш чи ворк перміт є умовою для получення візи за межами Канади?
-
Наявність ворк перміту не впливає на терміни розгляду туристичної візи. А от закінчення куает повпливало, що туристичні візи тепер видають на загальних умовах.
-
у мене як і у вас - без CUAET, але у мене без оплати.
-
Просто на жаль немаю часу щоб чекати на погодження візи в Канаді, і цікавить чи я зможу чекати за межами Канади та получити візу за умови що в мене є ворк перміт
-
Куаєт віза не допоможе, бо на coPR є дата. Якщо вона закінчується - ПР статус офіцер вже не надасть
-
Тоді чекаємо. Можливо хто зможе
-
В Едмонтоні Bohdana , але я не знаю чи вона з гум програмами працює.
-
Це ще залежить від пейстабу, якщо ви отримуєте ЗП кожен тиждень то мінімум 30 годин важливі, якщо бівіклі то рахують 60 годин за два тижні, тобто умовно ви можете відпрацювати один тиждень 15 годин, другий 45 у підсумку у бівіклі пейстабі буде 60 годин і все гуд
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка як відправити паспорт на вклейку візи. Ми в Канаді. Запит вже прийшов в аккаунт.
-
Едмонтон вже давно не відправляє поштою. Тільки в руки. Мали досвід(( Прийшлось летіти і отримувати особисто.
-
Не зовсім так. Вони не рахують овертайм, а 45 годин - це вже 5 годин овертайму. В пейстабах пишуть звичайні години та години овертайму окремо. Для фултайму має бути 60 годин за два тижні, не враховуючи овертайми
-
Так, і вона дуже класна)))
-
Це був приклад для наглядного розуміння, підсумок якого - якщо у підсумку у бівіклі пейстабі 60 годин то все гуд
-
Если для работы, то надо выбирать Для работы, потому что там по другому оценка идет нежели чем для иммиграции
-
І ще питання: правильно я розумію, що все документи треба перекладати на англ, тобто свідоцтво про одруження, про нарождення обох (чоловіка та дружини) чи тільки того, хто є аплікантом? Дипломи також треба перекладати? Criminal record треба замовити і також додати?
-
Дякую,ще раз, але мені дивно чому, коли я наприклад пишу "Саскчеван CUAET immigration program for Ukrainian," я не можу знайти ваше посилання, тобто знаходжу різні програми, наприклад "International Skilled Worker: Employment Offer" Але саме "with existing Work Permit", ніяк не можу Маю на увазі що, я криво шукаю мабуть Чи з очима щось не так 💁
12 Jan 2024, 17:45
162097/467035
10 minutes ago