PR CUAET
-
Є автобус, чи літак
-
Наявність ворк перміту не впливає на терміни розгляду туристичної візи. А от закінчення куает повпливало, що туристичні візи тепер видають на загальних умовах.
-
Тоді чекаємо. Можливо хто зможе
-
В Едмонтоні Bohdana , але я не знаю чи вона з гум програмами працює.
-
Це ще залежить від пейстабу, якщо ви отримуєте ЗП кожен тиждень то мінімум 30 годин важливі, якщо бівіклі то рахують 60 годин за два тижні, тобто умовно ви можете відпрацювати один тиждень 15 годин, другий 45 у підсумку у бівіклі пейстабі буде 60 годин і все гуд
-
Едмонтон вже давно не відправляє поштою. Тільки в руки. Мали досвід(( Прийшлось летіти і отримувати особисто.
-
Так, і вона дуже класна)))
-
І ще питання: правильно я розумію, що все документи треба перекладати на англ, тобто свідоцтво про одруження, про нарождення обох (чоловіка та дружини) чи тільки того, хто є аплікантом? Дипломи також треба перекладати? Criminal record треба замовити і також додати?
-
Дякую,ще раз, але мені дивно чому, коли я наприклад пишу "Саскчеван CUAET immigration program for Ukrainian," я не можу знайти ваше посилання, тобто знаходжу різні програми, наприклад "International Skilled Worker: Employment Offer" Але саме "with existing Work Permit", ніяк не можу Маю на увазі що, я криво шукаю мабуть Чи з очима щось не так 💁