PR CUAET
-
Так, і вона дуже класна)))
-
Це був приклад для наглядного розуміння, підсумок якого - якщо у підсумку у бівіклі пейстабі 60 годин то все гуд
-
Если для работы, то надо выбирать Для работы, потому что там по другому оценка идет нежели чем для иммиграции
-
І ще питання: правильно я розумію, що все документи треба перекладати на англ, тобто свідоцтво про одруження, про нарождення обох (чоловіка та дружини) чи тільки того, хто є аплікантом? Дипломи також треба перекладати? Criminal record треба замовити і також додати?
-
Дякую,ще раз, але мені дивно чому, коли я наприклад пишу "Саскчеван CUAET immigration program for Ukrainian," я не можу знайти ваше посилання, тобто знаходжу різні програми, наприклад "International Skilled Worker: Employment Offer" Але саме "with existing Work Permit", ніяк не можу Маю на увазі що, я криво шукаю мабуть Чи з очима щось не так 💁
-
а тут що потрібно обирати підкажіть
-
Вклейка іміграційної візи скасовує візу куает.
-
Зрозуміла. Дякую
-
Возьмите справку из Дии сейчас. Это бесплатно. Не известно, какие новости и ограничения ждут впереди. А если ограничений на справку не наступит, потом возьмёте свежее
-
Тогда вы можете уточнить эти же вопросы у адвоката, через которого подавали. Я бы скриншоты как минимум попросил. Ну и интересно, что он говорит, почему так долго. И можно было бы в ircc позвонить, потому что по-моему это долго.
-
Краще б коли отримаєте паспорти подати на візи тут в Канаді на підставі Впших ВП, але можна спробувати подати на звичайні візи поза межами
-
Я жду с 22-го января 😭
-
Всі
-
Да, подаете детям на визитор рекорд на основе Ваших ВП, потом на основе полученных ВР подаете на визы
-
Дякуємо
-
В'їхати можна, чи отримаєте ВП в аеропорту незнаю, на ПР подаватися можна якщо підходите хочаб під одну із численних ПР програм Канади
-
Це перший паспорт? Якщо так то спитайте в консульстві. Вони роблять цю довідку. Колись я робила синові перший паспорт і тоді одразу сплачувала за цю довідку, ії робили одночасно з паспортом, але то було давно і в консульстві в іншій країні
-
Це на фоні мобілізаційного закону? Тоді мабуть і розвестись треба, бо з дружиною все одно спільна власність
-
Это понятно, что пр не даст. Интересует въезд как турист
-
Добрий день. Порекомендуйте хорошого еміграційного консультанта, який допоможе отримати ПР чоловіку без сім'ї, який працює 8 місяців офіційно на будівництві. І щоб можна було очно зустрічатися ( відповідно за оплату) і обговорювати всі питання для подачі документів
12 Jan 2024, 17:45
162112/472617
about a minute ago