PR CUAET
-
І ще питання: правильно я розумію, що все документи треба перекладати на англ, тобто свідоцтво про одруження, про нарождення обох (чоловіка та дружини) чи тільки того, хто є аплікантом? Дипломи також треба перекладати? Criminal record треба замовити і також додати?
-
Дякую,ще раз, але мені дивно чому, коли я наприклад пишу "Саскчеван CUAET immigration program for Ukrainian," я не можу знайти ваше посилання, тобто знаходжу різні програми, наприклад "International Skilled Worker: Employment Offer" Але саме "with existing Work Permit", ніяк не можу Маю на увазі що, я криво шукаю мабуть Чи з очима щось не так 💁
-
Всі
-
Добрий день. Порекомендуйте хорошого еміграційного консультанта, який допоможе отримати ПР чоловіку без сім'ї, який працює 8 місяців офіційно на будівництві. І щоб можна було очно зустрічатися ( відповідно за оплату) і обговорювати всі питання для подачі документів
-
Чому пишуть що немає різниці дітям Visitor Record чи Study permit якщо Visitor record втрачає свою дію якщо дитина виїжджає з Канади - повертається вже без статусу? Study permit дозволяє покидати країну і повертатись без втрати статусу. Фахівці, прокоментуйте будь ласка чи коректною інформацією я володію? Дякую!
-
Так, перекладати все і для всіх, диплом якщо по факту ви працюєте за спеціальністю, якщо ні... то він особо нічого не вирішує. Покрайній мірі так нам говорила консультант.