PR CUAET
-
Якщо ви маєте імміграційну візу у паспорті до січня 2025, і ви можете прогортати до сторінки із туристичною/робочою/куает візою, ви побачите штамп «кенселед».
-
+1, такая же история
-
Доброго дня) Чи нормально проходить оплата на апостіль юа з канадських карток? Дякую
-
Там спрашивают в какой город прилетели первым
-
А чому мала б не проходити?
-
Переклад вони самі зроблять (за гроші звісно). Приписи це значить оператор вам пише що треба зробити - ви робите.
-
Доброго дня, пишіть в особисті допоможемо з довідкою
-
Доброго дня, можемо зробити вам довідку з перекладом за 2 тижні та переслати її в Канаду теж за 2 тижні
-
Одне й теж. Інколи різні документи - залежить від компанії. Але у вас по програмі приватна особа, тоді контракт/договір або джоб офер і є тим самим документом.
-
Спасибі за відповідь. У мене employment agreement на руках Я працюю на фірму, яка мені надає клієнтів, отже, я не підходжу для цієї програми?
-
мета в тому, щоб не не сплачувати штрафи і щоб при несплаті штрафу не було на що накласти арешт. Хіба зможуть накласти арешт на майно дружини, якщо чоловік не сплачує штрафу?
-
Ура! Здала з другого разу. L-5, R-4, Wr-6, Sp-5 Вчу англійську 1,5 року, як приїхали в Канаду. З полного нуля, до того не вчила, навіть в школі. Та ще й вік, 50+
-
Люди подалися в кінці лютого але ще чекають на результат
-
Так і зробив
-
В другую ветку вам
-
Доброго ранку ви подавалися на гуманітарну програму
-
Дякую
-
Старые свидетельства о рождении так же двуязычные были
-
Добрий день нужно ли паспорт предоставлять лично в гуманитарной программе? Или только сканер паспорта?
-
Чи є хтось з Онтаріо хто подавався на гуманітарну?
12 Jan 2024, 17:45
162145/467377
less than a minute ago