PR CUAET
-
Доброго дня, пишіть в особисті допоможемо з довідкою
-
Доброго дня, можемо зробити вам довідку з перекладом за 2 тижні та переслати її в Канаду теж за 2 тижні
-
мета в тому, щоб не не сплачувати штрафи і щоб при несплаті штрафу не було на що накласти арешт. Хіба зможуть накласти арешт на майно дружини, якщо чоловік не сплачує штрафу?
-
В другую ветку вам
-
Доброго ранку ви подавалися на гуманітарну програму
-
Дякую
-
Ну я думаю що це як з мед оглядом, вони просто їм це відправляють, а ті вже самі шукають і звіряють.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, плануємо подаватись по Foreign Job Offer Stream . В оригінальному Джоб офері за 2023 рік зарплата трішки не дотягує до Median Wega Level по позиції але наразі відповідає вимогам. Нажаль новий Джоб офер не можуть дати ( пропонують подаватись з Confirmation of Employment де все розписано так як в офері з усіма вимогами та з новою зарплатою, що я ‘currently working’ у них на тій самій позиції. Питання , чи можна так податись не додаючи оригінальний Джоб Офер за 2023, оскільки як я розумію він не підходить через не відповідність Median Wage. Буду дуже вдячна за будь яку інформацію, можливо хтось теж мав таку ситуацію і якось її вирішив. ☺️