PR CUAET
-
edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-do-16-rokiv
-
Доброго дня. Якщо в кабінеті вже 2 дні "nomination approved", але ніяких повідомлень на пошту не приходило, варто самій звернутися? Чи просто чекати листа?
-
Доброго дня, підкажіть нотаріуса в Оттаві для завірення довіреності в Україну. Дякую ❤️
-
В этом канале, ниже есть ветка там дублют слоты, но там без обсуждений. Там были дати, но их кто-то удалил… я сама с тех дат словила Торонто. Здесь неоднократно об этой ветке пишут.
-
Згодна, я чекала з грудня 23. Нарешті спіймала слот для дитини
-
Там ці опитування взагалі не показові. В опитуванні тих, хто подався в квітні, 26% вже мають pr карту. Як таке взагалі можливо?
-
Чергу Ви можете чекати роками, продовжуйте ловити слоти
-
Перш за все - відповідальність за брехню, якщо вона буде доведена, щодо того, щоб інша людина отримала ПР. Ця відповідальність лягає на плечі й того, хто отримав ПР, і того, хто виступив ніби коммон-ло партнер.
-
Я робила у перекладача в Україні, тільки печатки стоять і все.
-
Вони надсилають Вам і Ви ії додаєте до своєї аплікації, так що нічого не загубиться
-
Дякую 👍🏻
-
Будь-яка подача онлайн, тому там скани усіх документів.
-
🔴🔴🔴 Тут хтось питав де можна дивитися статистику руху файлів. Рекомендую дивитися / зареєструватися тут myimmitracker.com/ 🔴🔴🔴
-
Всім доброго дня. При подачі інформації на кандидата (02.11.23) стаж рахував за 5 років до 02.11.2018 року, вимоги не зараховувати періоди роботи менше 6 місяців не було. Загальний стаж на той момент склав 4 роки 9 місяці. Зараз при подачі повної заявки є вимоги не включати періоди роботи,менші 6 місяців. Таким чином, з мого загального стажу випадає 9 місяців. Як бути, якщо зараз я підтверджую менший стаж, чим при подачі інформації на кандидата?
-
Перепрошую, пошукав по групі, але не зміг знайти. Чи можна десь подивитись приклади успішних кейсів?
-
Если есть переписка с офицером (у меня была), можете лично ему написать
-
Я с октября 2023🤦♀️ Паспорт ребёнка до августа…
-
Щиро дякую за пораду.Гарного дня.
-
мне офицер лично на почту скидал когда меня апрувнули. напишите сюда и поясните ситуацию pnp@gov.nl.ca . Ещё приложите номер заявки и имя офицера
-
Зайдіть на сайт консульства там вся інформація
12 Jan 2024, 17:45
162185/466926
about a minute ago