PR CUAET
-
Всім доброго дня. При подачі інформації на кандидата (02.11.23) стаж рахував за 5 років до 02.11.2018 року, вимоги не зараховувати періоди роботи менше 6 місяців не було. Загальний стаж на той момент склав 4 роки 9 місяці. Зараз при подачі повної заявки є вимоги не включати періоди роботи,менші 6 місяців. Таким чином, з мого загального стажу випадає 9 місяців. Як бути, якщо зараз я підтверджую менший стаж, чим при подачі інформації на кандидата?
-
Если есть переписка с офицером (у меня была), можете лично ему написать
-
Щиро дякую за пораду.Гарного дня.
-
мне офицер лично на почту скидал когда меня апрувнули. напишите сюда и поясните ситуацию [email protected] . Ещё приложите номер заявки и имя офицера
-
Одиниці діляться хронологією, про відмови ніхто взагалі не пиши, декілька разів писали що комусь там відмовили без подробиць, про апруви пишуть декотрі не всі, така программа що кожен кейс індивідуальний, питайте що цікавить, інколи люди с досвідом відповідають, як краще та по закону....взагалі або беруть консультанта/адвоката, або самотужки ризикують і вичитують багато інформаціїї....
-
Там декілька не так. Спонсору треба впродовж 3 років після отримання PR свого комонлав нести фінансову відповідальність. Але коли в цей період комонлав подасть на якийсь державні виплати - то відповідальність може наступити не тільки у вигляді утримання цих виплат зі спонсора, а і у вигляді втрати PR у комонлав.
-
У мене 3 сім'ї знайомих купили житло весна-літо 22. З їх слів все було легко, знайшли сторгувалися (одні 12.5 тис, одні 15) і купили. Моя сестра подивилася 2 квартири і 2 таунхауса, дали офер на таунхаус по виставленій ціні і купили. Я коли слухала це також думала що у нас все буде легко. Ми почали пошук в вересні 23. Не знаю чи то ми такі везучі, чи то зірки так стали 🤣 та ще й якраз ціни почали рости - виявилося все дуже не просто. На одних була завищена ціна і власники навідріз відмовлялися скидувати, інші спеціально виставлялися дешевше і потім ціну піднімали покупці. Був випадок коли ми прямо на кухні одного таунхаусу оформлювали офер а на вулиці вже чекали інші люди на просмотр 🙈
-
#Оттава #паспорт Щойно з консульства. Паспорт забрав без питань, працівники ввічливі, в понеділок паспорт прибув до них (дшл), сьогодні вже поїхав забрав. Оновлення даних не було, хабаря не було. P.S: дипломатична почта прибуде в кінці місяця 18-20 числа. Проблем з видачею сказали не буде! Всім удачі!🤞
-
То же самое. Когда мы говорили, что не можем найти нормальный вариант, при том, что бюджет у нас был немаленький, все говорили : та как, вон сколько объявлений, то вы придираетесь. Тоже офферов 4-5 мы проиграли, причем предлагали больше указанной стоимости на 15-20 тысяч. В итоге плюнули и купили новый у застройщика, хотя не рассматривали такой вариант изначально, казалось дорого. Но если сравнить реальные цены на вторичку сейчас, а не те, что указаны на realtor.ca, то новый оказался не таким уж и дорогим вариантом. И менять ничего не нужно, и гарантия год и ты первый владелец👌из минусов : какое-то время живешь на стройке 🤣