PR CUAET
-
Зайдіть на сайт консульства там вся інформація
-
На якому сайті ловити слоти?😳
-
Приклади успішних кейсів є вище, але то лише хронологія і загальні дані - звідки людина, кількість дітей і все таке... приклад як написати свою історію (читайте списати твір у сусіда по парті) Вам наврядче хтось дасть
-
Одиниці діляться хронологією, про відмови ніхто взагалі не пиши, декілька разів писали що комусь там відмовили без подробиць, про апруви пишуть декотрі не всі, така программа що кожен кейс індивідуальний, питайте що цікавить, інколи люди с досвідом відповідають, як краще та по закону....взагалі або беруть консультанта/адвоката, або самотужки ризикують і вичитують багато інформаціїї....
-
Так воно веде до електронного запису, а як всі ловлять слоти?🤷♀️
-
@OstapBosak
-
Там декілька не так. Спонсору треба впродовж 3 років після отримання PR свого комонлав нести фінансову відповідальність. Але коли в цей період комонлав подасть на якийсь державні виплати - то відповідальність може наступити не тільки у вигляді утримання цих виплат зі спонсора, а і у вигляді втрати PR у комонлав.
-
Чекаєте, моніторите, заходите у різні часи... тут також публікуємо коли зявляються слоти, але треба бути швидким щоб встигнути
-
У мене 3 сім'ї знайомих купили житло весна-літо 22. З їх слів все було легко, знайшли сторгувалися (одні 12.5 тис, одні 15) і купили. Моя сестра подивилася 2 квартири і 2 таунхауса, дали офер на таунхаус по виставленій ціні і купили. Я коли слухала це також думала що у нас все буде легко. Ми почали пошук в вересні 23. Не знаю чи то ми такі везучі, чи то зірки так стали 🤣 та ще й якраз ціни почали рости - виявилося все дуже не просто. На одних була завищена ціна і власники навідріз відмовлялися скидувати, інші спеціально виставлялися дешевше і потім ціну піднімали покупці. Був випадок коли ми прямо на кухні одного таунхаусу оформлювали офер а на вулиці вже чекали інші люди на просмотр 🙈
-
#Оттава #паспорт Щойно з консульства. Паспорт забрав без питань, працівники ввічливі, в понеділок паспорт прибув до них (дшл), сьогодні вже поїхав забрав. Оновлення даних не було, хабаря не було. P.S: дипломатична почта прибуде в кінці місяця 18-20 числа. Проблем з видачею сказали не буде! Всім удачі!🤞
-
Опишить у гілці ІТ Ваш кейс, але основне, де наразі людина знаходиться, в Канаді чи ні, на якій підставі...
-
То же самое. Когда мы говорили, что не можем найти нормальный вариант, при том, что бюджет у нас был немаленький, все говорили : та как, вон сколько объявлений, то вы придираетесь. Тоже офферов 4-5 мы проиграли, причем предлагали больше указанной стоимости на 15-20 тысяч. В итоге плюнули и купили новый у застройщика, хотя не рассматривали такой вариант изначально, казалось дорого. Но если сравнить реальные цены на вторичку сейчас, а не те, что указаны на realtor.ca, то новый оказался не таким уж и дорогим вариантом. И менять ничего не нужно, и гарантия год и ты первый владелец👌из минусов : какое-то время живешь на стройке 🤣
-
Спершу сюди
-
Капец, з офером і людьми на вулиці - то взагалі 🙈
-
А що чекати, якби не було питань не писала би сюди) я не розумію мабудь як заходити і де це))) я захожу і мене веде до електронного запису через дію. Що треба щоб до слотов цих дійти? Навіть якщо їх нема, яка це процедура?
-
Так, пошуки і очікування - ще той стресс…
-
Зараз це вже смішно, а тоді було не дуже 🤣
-
Оберете потрібну дію - парсотні дії, нотаріальні....
-
Немає різниці - це коли ви не збираєтеся виїжджати з Канади в період дії візітеррекодс. Мабуть, це пишуть, маючи на увазі, що саме для школи - нема різниці, який документ: стадіперміт чи візіторрекодс.
-
Вас виведе на сторінку зі слотами
12 Jan 2024, 17:45
162204/466557
3 minutes ago