PR CUAET
-
У мене 3 сім'ї знайомих купили житло весна-літо 22. З їх слів все було легко, знайшли сторгувалися (одні 12.5 тис, одні 15) і купили. Моя сестра подивилася 2 квартири і 2 таунхауса, дали офер на таунхаус по виставленій ціні і купили. Я коли слухала це також думала що у нас все буде легко. Ми почали пошук в вересні 23. Не знаю чи то ми такі везучі, чи то зірки так стали 🤣 та ще й якраз ціни почали рости - виявилося все дуже не просто. На одних була завищена ціна і власники навідріз відмовлялися скидувати, інші спеціально виставлялися дешевше і потім ціну піднімали покупці. Був випадок коли ми прямо на кухні одного таунхаусу оформлювали офер а на вулиці вже чекали інші люди на просмотр 🙈
-
#Оттава #паспорт Щойно з консульства. Паспорт забрав без питань, працівники ввічливі, в понеділок паспорт прибув до них (дшл), сьогодні вже поїхав забрав. Оновлення даних не було, хабаря не було. P.S: дипломатична почта прибуде в кінці місяця 18-20 числа. Проблем з видачею сказали не буде! Всім удачі!🤞
-
То же самое. Когда мы говорили, что не можем найти нормальный вариант, при том, что бюджет у нас был немаленький, все говорили : та как, вон сколько объявлений, то вы придираетесь. Тоже офферов 4-5 мы проиграли, причем предлагали больше указанной стоимости на 15-20 тысяч. В итоге плюнули и купили новый у застройщика, хотя не рассматривали такой вариант изначально, казалось дорого. Но если сравнить реальные цены на вторичку сейчас, а не те, что указаны на realtor.ca, то новый оказался не таким уж и дорогим вариантом. И менять ничего не нужно, и гарантия год и ты первый владелец👌из минусов : какое-то время живешь на стройке 🤣
-
Доброго дня ! Підскажіть будласка, якщо вже подались по H&C та прийшло Approval in principle, а 2 місяців тому Military Reports і все. На цій стадії піти з роботи офіційній яка була вказана при подачі в анкеті буде доречно? Якщо так, то чи треба інформувати IRCC?
-
Лето 22го было переломным моментом. Кто успел до и по ренту и по покупке, то совсем другой опыт даже по сравнению с осенью 22го. Не говоря уже о сейчас. Выше девушка писала с рентом 1250, мы из одного города, только мы позже приехали и у меня рент уже 2700🙈