PR CUAET
-
Так
-
От би ви ще й з Китаю робили! 🥺
-
Тут не допоможемо нажаль
-
Ось тут в електронний запис переводе) дякую за підказку, думала якщо не на електронну чергу, то треба в інше місце десь тиснути. Буду шукати де слоти там
-
У нас те саме Ні привета ні ответа 😁
-
В нас основний заявник військовий і депендент його 5 річна дочка. Ми хотіли би заповнити заявку, щоб він приїхав на тиждень, подати і повернутися назад на фронт. В Україні здати біометричні данні. І коли прийде approval прилетіти відмітиться і знов назад. Чи це можливо?
-
Якщо чоловіка/дружину іноземець а як ще подаватися якщо не з одного облікового запису? іноземцю ніхто не продовжить в апріорі. довго розглядають цей факт
-
Скільки чекали до approval? І коли подавались?
-
Приклади успішних кейсів тут є. Але загальна картина. Диявол в деталях.
-
І Вуаля
-
Тиснете Е-черга
-
Це ж буде майно отримане в шлюбі, а отже спільне. Щодо можливості накладення штрафу на спільне майно самому цікаво
-
Обираєте потрібну дію, я обрала паспортні діі дітям до 16 як приклад
-
Після авторизації кидає сюди,
-
15 вересня подалися, а прийшло рівно через 2 місяці після подачі
-
Ні не вільно, важко але можливо у відпустку. Я думаю в нього немає доступу до державної таємниці, він звичайний військовий.
-
Вот веркер виза которая была в паспорте на момент вклейки иммиграционной визы. Никаких Canceled штампов там нет
-
Мій досвід: В другій половині лютого відправив довідку (не повну) з дії звичайним конвертом без відстеження в консульство міста Едмонтон. Вчора 06.05. прийшла довідка повна в перекладі. Було хвилювання що не прийде, тому що після відправлення дізнався що потрібно конверт з трек номером і довідку з дії потрібно було повну відправляти. Але все добре, і можливо комусь ця інформація буде корисною.
-
Це означає, що якщо ви хочете отримати опен ворк перміт на основі перміту дружини, то її ворк перміт має бути дійсним щонайменше 6 місяців, і вона повинна мати фулл-тайм роботу
-
А, тоді я вірно дійшла) дуже дякую за розʼяснення ))) просто не було місць) а по електронній черзі я записалась, там кудись прийде відповідь, якщо колись запишуть в чергу чи нікому ще не приходило)))
12 Jan 2024, 17:45
162236/462142
4 minutes ago