PR CUAET
-
Добрий день всім! Довідка про несудимість дійсна 6 місяців з дати видачі? Правильно?
-
Стандартная проблема всех новичков To buy high and sell higher Собираем деньги год или два Покупаем Напоминает историю 80 годов Платим 3-4 года Возникают разные проблемы к сожалению И несем ключи в банк Не спешите Сейчас real estate very high Банк процент тоже high Все в этом мире cycle!
-
Маю таке запитання. Я приїхав під програмою CUAET і отримав в Канаді офіційне працевлаштування full time (Альберта), чи можу я бути працевлаштованим на другу компанію на парт тайм (4 години б Британській Колумбії)? Чи вплине це на подальше отримання резиденства, якщо я планую податися по Alberta accelerated tech pathway програмі? Сфера ІТ
-
Там наче є друга категорія заявників. Перша це ті, хто мають родичів і перебувають на території Канади. Друга ті, хто мають родичів, але не мають можливість виїхати з України. Але я не впевнена, треба ще раз перечитати. Можливо консультанти мене виправять
-
Цікаво який місяць подачі зараз на розгляді. Точно знаю що грудень чекає на approval
-
Так, якщо не покидали територію Канади. Всі дні проведені поза територією країни не рахуються. А взагалі для зручності є офіційний онлайн калькулятор)
-
Дякую щиро🤗
-
Друзі, вітаю! Підкажіть, будь ласка, хто на днях був в Едмонтоні. Чи можуть прийняти раніше, чим слот? В мене на 14:40, а потрібно на 12:00. Або, можливо у кого є слот на 10 травня, і зможе помінятися? У мене на 14:40, а потрібно до 12:00
-
Який день в вас ІтА був?