PR CUAET
-
Мабуть, такі логічно, що віза звичайна такі анулюється при отримані візи імміграційної. Навіть без викреслинь та штампів. Аналогічно, як вона анулюється, коли приходить eCopr. Но треба , щоб відповів імміграційний консультант. Може і ні.
-
Дякую
-
Мені відповіли. Через три тижні
-
13 березня ніби
-
Дякую щиро🤗
-
Хтось вже писав тут про інше написання букв у ПІБ. Зробить пошук по гілкі. Таких не багато і люди можуть не вичитувати всі повідомлення. Тому і відповісти вам ніхто не може, бо ти, хто прочитали - не мають такого досвіду
-
Друзі, вітаю! Підкажіть, будь ласка, хто на днях був в Едмонтоні. Чи можуть прийняти раніше, чим слот? В мене на 14:40, а потрібно на 12:00. Або, можливо у кого є слот на 10 травня, і зможе помінятися? У мене на 14:40, а потрібно до 12:00
-
Який день в вас ІтА був?
-
Так, але якщо ви більше не вʼїжджали на територію країни з якої брали довідку то така довідка немає терміну дії.
-
Якщо поза територією Канади, всі ці дні не враховуються
-
Дякую
-
Ми йдемо по цьому відбору
-
Навіть відпуска?
-
ви завантажували оплату, у нас оновлення інформації- можливо саме тому третього листа не потрібно
-
Так, але в нього нема кому подавати. Він один і дитина.
-
В нас немає проблеми виїзду. Він служить і буде далі служити. В мене тількі технічне питання ( приїхати в Канаду податись, поїхати в Україну і потім відмітитись коли прийде підтвердження і знов поїхати в Україну)
-
Дякую) спробую, бо я так і не зрозуміла куди прийде сповіщення якщо буде запис🙈😂 не знаю яка пошта привʼязана навіть
-
Ну то різні варіанти житла, на сінгл будинку ми сторгували кілька тисяч і ремонт по інспекції за їх рахунок (два тижні як угода завершена, тому з сінгл це власний досвід, але не тільки в нас так було). З 2-апартаментами - майже анріал, лише не підвищення… хіба що після інспекції щось знизити є ймовірність і то наскільки невідомо…
-
Як людина, яка чекала в е-черзі півроку через збій сайту кажу, краще ловіть слоти🫠
-
Тоді він ще і відноситься до категорії батька, який сам виховує дитину до 18 років і такі мають право на виїзд за кордон України. І він може так зробити, як ви описали. А там канадський родич - хто? Тобто, до дитини він тітка/дядька, чи бабуся/дідуся?
12 Jan 2024, 17:45
162295/433085
8 minutes ago