PR CUAET
-
Добрий день, шановне панство! Підкажіть будь ласка, чи можливо подання на H&C, якщо є родина з Одеси, двоє дорослих та двоє неповнолітніх дітей( підліток і молодша дитина аутист). Прожили 1.5 років в Канаді, батько працює більше року і в принципі може подаватися по ЕЕ. Чи може це бути сильним кейсом? Чи краще не витрачати час та гроші на це?
-
Можете нам зателефонувати, контакти за посиланням нижче: taxcanada.accountant/contact/
-
Підіть у свій банк, або зателефонуйте на гарячу лінію.
-
Вітання всім! Можливо хтось із консультантів мав такий кейс, і зможе дати хоча б коротку відповідь чи я маю рацію чи ні?!🙏 Моя донька(19 років) з 06.2022 проживає в Едмонтоні. Мала подаватися по програмі AOS, яка наразі на паузі. Має 12 місяців стажу по коду 65200. Якщо програма не відкриється, то шлях міграції тільки через навчання? Поділіться інформацією, будь ласка. Дякую наперед😊
-
Добрий день, оплати в банку достатньо.
-
Toronto: Available slots on: 2024-05-08
-
Вітаю, давно сюди не заходила. Подались по цій програмі 5 грудня. По трекеру бачу, що ніяких змін з 20чисел листопада. Чи отримав вже хтось аор з кінця листопада?
-
Доброго дня, тільки що отримав відмову від працедавця з приводу Employer Declaration, цю форму вони не можуть мені видати тобто теперішня заявка по Alberta tech pathway буде анульована, залишилось 14 днів щоб додати цей додаток, чи отримаю я знову запрошення на АТPWay, чи є якийсь cooldown, розумію що краще проконсультуватися з консультантом, але може вже хтось стикався з цією проблемою, дякую заздалегідь за відповідь.
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста как обналичить чек не имея банковской карты и оригиналов Документов? Спасибо
-
Привіт, що таке NOA і як його отримати?
-
Здравтсвуйте! Подскажите пожалуйста, кто уже получил карточки ПР? Как долго вы ждали? И как можно ускорить процесс их получения ! Спасибо ☺️
-
Раджу проконсультуватися з іміграційним лоєром.
-
Добрий день, чи є в групі хто подавався як електрик? Маю пару запитань