PR CUAET
-
Добрый день! А что за трекер?
-
В загальному так. Питання не питає про 10 років а в загалі. Але до цього бажано розібратися чи він admissible to Canada По деяких статтях реабілітація сама по собі ніколи не наступає, і навіть якщо злочин був 30 років назад він може бути невїздним, і його дружина разом з ним
-
Не буду сперечатися, я не надто в цьому обізнаний - потрібно читати. Але не впевнений що ПР в Канаді впливає на пенсію в Україні. Україна взагалі не знає що я громадянин Канади, чи те що я в Україні давно не живу. Як на мене там більше має значення фізична резиденція
-
Кейс не буде сильним, якщо в людини/родини високі шанси за експрес ентрі. Це буде надзвичайно слабкий кейс. Нема сенсу надавати ПР за гуманітарною програмою людям, які добре підходять за іншими програмами, адже H&C розроблена саме для тих, хто не підпадає під інші програми.
-
Добрий день ) Чи хтось робив повернення money order (консульство в Торонто) у зв'язку з ненаданням послуг ? Ми відправили довідки ще наприкінці січня) На дзвінки, e-mail не відповідають.
-
А це дозапит був? Напряму роботодавцю? Чи ви говорите про ту форму що треба було прикласти при подачі на номінацію?
-
Але ж там немає якоїсь супер інтимної інформації , може покажіть йому форму що там просто потрібно заповнити про компанію, і раптом їм додаткової інфо не потрібно буде тому все ок