PR CUAET
-
Не буду сперечатися, я не надто в цьому обізнаний - потрібно читати. Але не впевнений що ПР в Канаді впливає на пенсію в Україні. Україна взагалі не знає що я громадянин Канади, чи те що я в Україні давно не живу. Як на мене там більше має значення фізична резиденція
-
Кейс не буде сильним, якщо в людини/родини високі шанси за експрес ентрі. Це буде надзвичайно слабкий кейс. Нема сенсу надавати ПР за гуманітарною програмою людям, які добре підходять за іншими програмами, адже H&C розроблена саме для тих, хто не підпадає під інші програми.
-
Добрий день ) Чи хтось робив повернення money order (консульство в Торонто) у зв'язку з ненаданням послуг ? Ми відправили довідки ще наприкінці січня) На дзвінки, e-mail не відповідають.
-
А це дозапит був? Напряму роботодавцю? Чи ви говорите про ту форму що треба було прикласти при подачі на номінацію?
-
Але ж там немає якоїсь супер інтимної інформації , може покажіть йому форму що там просто потрібно заповнити про компанію, і раптом їм додаткової інфо не потрібно буде тому все ок
-
Що саме ви називаєте «високими шансами» в загальному пулі? Скільки балів?
-
Спасибо!
-
Забрати інша людина не може мій син через телефон зробив скан чеків мій і доньки , спробував йому впали на рахунок наші гроші, картку його заблокували він скинув зі своєї на мою картку. Ми поїхали в банк і нам сказали , що треба знов повернути ці кошти йому, щоб була повна сума. Я знову повернула ці гроші йому і цю суму заблокували він не може її взяти. Не можемо доCRA додзвонитися, бо всі працюємо . Може відправити чеки і написати їм, що сталося. А ще моя донька поїхала до дому, картку замкнула, бо не знаємо як будуть дома справи , бабуся дуже хвора І як тепер з цією проблемою вирішувати не знаю 🤷♀️
-
Due to policies of company )) компанія через котру маю job offer має офіс в Англії, зарплатня через HR зі штатів (on behalf) котрі мають тут PO box або знімають офіс, для них все легально, але як бачимо коли доходить діло до офф паперів то їм легше сказати ми не при справах, щось буду думати далі, все буде добре, щасти всім! Можливо спробую зробити як писав вище @petrikdnb максимум втрачу 840 доларів, але то таке.