PR CUAET
-
ну батькам в родині біля сорока і за сорок, то шанси та бали не дуже високі. і ще нюанс родина до приїзду і початку війни довго не жили в Україні і діти не розмовляють українською мовою, а у дитини аутиста взагалі мову тут запустили. Але як я розумію, що якщо шанс є по провінційній, то все інше не має значення. Дякую за відповіді
-
Нам офіцер сказав,що програма куает зашифровані в юсі. Скажіть що може не переживати,що там не пише КУАЕТ
-
А є? Бо в мене як раз щодо того листа від нашої прем'єр міністорки як раз відповідь і турбує, бо вони спочатку хотіли більше 10 000, їм сказали "ні от вам 9750" а після вона написала листа, щоб дали більше квот, і після цього, тиша. Я шукав якоїсь офіційної відповіді від Трюдо, і не знайшов
-
Все потрібно. Уявіть що чоловік супроводжує. Різниця тільки в тому що не потрібно платити мито і він не отримує ПР - все решта ідентично. Тобто, якщо статус married, вся інформація має бути про обох партнерів. Розгляньте варіант legally separated якщо Ви якийсь час живете окремо
-
Значить їм є куди повернутися,якщо вони не жили в Україні. Якщо вони,наприклад,до Канади жили в Польщі чи Туреччині,вони можуть туди повернутися. Якось так
-
Підкажете які документи підготувати заздалегіть, та переклади краще робити вже в Канаді?