PR CUAET
-
#DHL мовчать , що робити? Де трекінг? Доброго дня, шановний Клієнте, Підтверджуємо, що оплата послуги DHL з доставки документу пройшла успішно. Ми повідомимо Вам номер накладної для відстеження пакунку, після того, як Міністерство закордонних справ передасть паспорт до DHL. = = = Якщо ви оплатили і отримали лист вище і пройшло багато часу а трекінг номеру не має - напишіть їм в це письмо з питанням надати трекінг номер. Якщо вам нічого від них не приходило навіть після оплати напишіть їм сюди [email protected]
-
Хм...по моєму ноку медіан по Торонто нижча ніж по SK🤨несподіванно
-
Вы или читаете между строк, или иногда даете странные советы. У ребенка аутизм, они по медицине могут не пройти для экспресс энтри, так как расходы на такого ребенка значительно превышают установленный порог. А раз так хочется идти по экспресс энтри, то могут идти, а в крайнем случае потом подадутьмя на гуманитарную. Но то что у них очень сильный кейс для гум, это однозначно!
-
Не знаю, як але перевіряють. Знаю не по наслышке, як кажуть. Коли емігрували батьки, розгляд їхньої справи затягнувся на 4 роки через службу в минулому батька. Тоді ще були інтервью і воно було не одне. І знав він дуже багато. Тобто все залежить, від того, яка посада. Також зараз служить мій кум і він сказав, що йому дорога закрита до еміграції як постійного резидента на 5 років після закінчення служби через тісний зв’язок з збройними силами і через те, що багато знає. Одна справа, служба в минулому і зовсім інша, коли військовослужбовець на даний час. Перевірки там точно є і серйозні
-
-
я думаю тут 90% хто по цій програмі йдуть то вони з Онтаріо, бо в інших провінціях ПР можна отримати дуже легко і швидко
-
Ви пишете, м'яко кажучи, нісенітниці. Ви й гадки не маєте щодо ступеню захворювання тієї дитини. Ситуації/хвороби в дітей можуть дуже сильно відрізнятися. Затрати на лікування - теж. Кожна ситуація розглядається окремо. Тож із самого повідомлення не можна однозначно стверджувати, наскільки сильний кейс. Він, насправді, може виявитися дуже сильним, а також і доволі слабким