PR CUAET
-
Не знаю, як але перевіряють. Знаю не по наслышке, як кажуть. Коли емігрували батьки, розгляд їхньої справи затягнувся на 4 роки через службу в минулому батька. Тоді ще були інтервью і воно було не одне. І знав він дуже багато. Тобто все залежить, від того, яка посада. Також зараз служить мій кум і він сказав, що йому дорога закрита до еміграції як постійного резидента на 5 років після закінчення служби через тісний зв’язок з збройними силами і через те, що багато знає. Одна справа, служба в минулому і зовсім інша, коли військовослужбовець на даний час. Перевірки там точно є і серйозні
-
-
я думаю тут 90% хто по цій програмі йдуть то вони з Онтаріо, бо в інших провінціях ПР можна отримати дуже легко і швидко
-
Ви пишете, м'яко кажучи, нісенітниці. Ви й гадки не маєте щодо ступеню захворювання тієї дитини. Ситуації/хвороби в дітей можуть дуже сильно відрізнятися. Затрати на лікування - теж. Кожна ситуація розглядається окремо. Тож із самого повідомлення не можна однозначно стверджувати, наскільки сильний кейс. Він, насправді, може виявитися дуже сильним, а також і доволі слабким
-
Якщо дитина з аутизмом без супутніх діагнозів, то видатки на таку дитину мінімальні. Разом з тим все залежить від ступеня тяжкості аутизму. Аутизм сам по собі не лікується ( повторюся - якщо немає супутніх захворювань), тим паче в Канаді де в першу чергу ставка йде на соціальний розвиток. Мамі потрібно проконсультуватися з гарними спеціалістами і тоді приймати рішення. І в групі здається є люди, які мають схожу ситуацію, можливо вони відпишуть і дадуть пораду, покрокові дії
-
У мене без змін Судячи з опитування в більшості теж Різниця в таймлайнах між паспортами чоловіків і іншими очевидна
-
У групі люди діляться лише своїм досвідом, тому різні думки і припущення. В кожному кейсі є свої нюанси і краще ніж консультант Вам ніхто не скаже як правильно зробити. PS - дуже рада що запустили мову, я на власному досвіді знаю який це складний і довгий шлях. Вірте в свою дитину і все буде гаразд)))
-
Вітаю! Сьогодні отримала від Immitracker повідомлення, що дуже довго нічого не оновлюю, навіть вони не розуміють чому так все довго ☹️. Але мені нема що оновлювати нажаль🥹