PR CUAET
-
Якщо дитина з аутизмом без супутніх діагнозів, то видатки на таку дитину мінімальні. Разом з тим все залежить від ступеня тяжкості аутизму. Аутизм сам по собі не лікується ( повторюся - якщо немає супутніх захворювань), тим паче в Канаді де в першу чергу ставка йде на соціальний розвиток. Мамі потрібно проконсультуватися з гарними спеціалістами і тоді приймати рішення. І в групі здається є люди, які мають схожу ситуацію, можливо вони відпишуть і дадуть пораду, покрокові дії
-
У мене без змін Судячи з опитування в більшості теж Різниця в таймлайнах між паспортами чоловіків і іншими очевидна
-
У групі люди діляться лише своїм досвідом, тому різні думки і припущення. В кожному кейсі є свої нюанси і краще ніж консультант Вам ніхто не скаже як правильно зробити. PS - дуже рада що запустили мову, я на власному досвіді знаю який це складний і довгий шлях. Вірте в свою дитину і все буде гаразд)))
-
Вітаю! Сьогодні отримала від Immitracker повідомлення, що дуже довго нічого не оновлюю, навіть вони не розуміють чому так все довго ☹️. Але мені нема що оновлювати нажаль🥹
-
Теж саме й ДЦП. Ступені АБСОЛЮТНО різні, витрати на лікування - відповідно. Ви чогось змішали все до купи - коні, люди. Теж ж саме з людьми, в яких інвалідність пов'язана, наприклад, із зором - один добре бачить (хай і в дуже товстих окулярах), інший - нічого не бачить взагалі.
-
Нажаль, не можу вам приклад надати ) Бо ми ще тільки розбираємось у програмах. Але це лист вільної форми. Як Рекомендація! Всі листи будуть зовсім різні, в залежності хто ця людина вам (чи всій вашій родині, чи вашій дитині ) - друг, вчитель, співробітник і т.д. Мої друзі канадці казали, що писали такий своїм знайомим.