PR CUAET
-
Я отримала такий лист на тому тижні теж. Трохи він мене засмутив 🥺
-
🙏 дякую
-
Та не дуже, зараз багато програм призупинено всюди) Думаю теж податися по цій програмі адже моя робота не дозволяє мені податися по іншій програмі а змінювати роботу не варіант адже я в актуальному напрямку витратив багато часу ну і чисто фінансовий аспект
-
Доброго дня, отримали такого листа, підкажіть, будь ласка, після відповіді на всі їхні питання, які наші наступні кроки? Можливо в цьому емейлі-відповіді має бути ще якась інформація від нас? Дякую за відповідь!
-
Цікаво, коли почнуть давати АОР знову…
-
Є три способи перевести в готівку чек. У банку, банкоматі та через телефон
-
Те що я написав цього не заперечує.
-
Это портал 1 . Отправляете все инфу имэйлом . И ждете портал 2
-
Я повторюсь, я знаю десятки кейсов где уже получены ПР и хватило им именно диагноза ребенка. И это не только семьи из Украины.
-
Суми які ви назвали - в більшості випадків НЕ будуть створювати medical inadmissibility
-
Доброго дня. Скиньте I мені будь ласка також. Дякую!
-
Аутизм в Канаді тому і називається інакше - Спектр. Їх називають дітьми на спектрі. Тому що спектр цей дуууууже різний. При половині форм як мінімум це не буде спричиняти medical inadmissibility Проте це не заперечує того що благополуччя дитини на спектрі можна використовувати як аргумент в гуманітарному кейсі. Хоча самого по собі цього факту швидше за все буде мало.
-
Калгари
-
Яке місто?
-
понятно) ну удачи Вам
-
Добрый, я тут всего три мес еще рано)
-
Добрый день. кроме вашего сообщения в поиске не могу найти бухгалтеров, поделитесь опытом, Вы подались?
-
Це не відноситься до medical inadmissibility
-
Вот вы тоже не знаете все нюансы. А вы посчитали зарплату тьютера? И дополнительные расходы, которые может получить семья?
-
Дуже дякую за відповідь, у Вас теж є вимоги по медіані?
12 Jan 2024, 17:45
162506/433133
5 minutes ago