PR CUAET
-
Вот вы тоже не знаете все нюансы. А вы посчитали зарплату тьютера? И дополнительные расходы, которые может получить семья?
-
Дуже дякую за відповідь, у Вас теж є вимоги по медіані?
-
Я подавався по OINP In demand зі старим джоб офером і новим референсом різниця в зарплаті була майже $3, все прийняли, але це різні програми з різними умовами
-
NOA- Це оцінка вашої декларації
-
Коли ви подаєте декларацію . І коли вони її розглянуть то вам на пошту прийде NOA(notice of assessment)
-
Тобто у вас статус на перевірці застряв? Кіко часу пройшло?
-
Підкажіть а є якісь вимоги по строку дії документу. Наприклад документи від роботодавця від 14.02 2024. Не вспів податися. Думаю що коли відкриють АОS чи робити нові? Чі досить pay stubs свіжих.?
-
Як можна змінити адресу якщо помилково вказав не той номер при подачі на продовження Ворк перміту ???
-
написали листа з дхл, з трекінгом і тд
-
Але майте на увазі, що воно може не скоро прийти. Я вже чекаю 7 тижнів. А знайомі 2 тижня чекали. У кожного по різному проходить, комусь дуже швидко роблять оцінку декларації, а комусь дуже довго
-
Нагадує картину з паспортами, чоловікам тупо затримували, але наскільки я знаю, то у них там загруз повний і хочуть відправити попередні паспорта, щоб виготовити нові
-
Всегда пожалуйста, Мне нужно 9 СЛБ что бы иметь шансы на ЕЕ. Решил попробовать PTE, но видимо было ошибкой)
-
Майже 3 тижні у моєму випадку
-
тобто вимог до зарплати в старому офері не було ? моя проблема що в моєму старому офері не вистачає півтора долара до вимог по медіані зарплат (
-
Там чим більша зарплата ти більше додаткових балів, тобто мені це пішло на користь
-
Дякую, що поділилися своїм досвідом! Хотіла запитати, чому Ви після проходження CELPIP вирішили здати додатково ще PTE Core?
-
Питання, якщо мед огляд проходив в 22му році, а тільки зараз виникла протреба зняти обмеження з work permit, чи потрібно робити новий мед огляд, бо питає за останні 12 місяців.
-
подавався на початку лютого .
-
Шкода що не заповнює роботодавець...там же немає нічого такого секретного. ( бажаю щоб все вийшло з пояснювальним листом!!
-
Тому і кажу - перезагруз
12 Jan 2024, 17:45
162524/426734
about a minute ago