PR CUAET
-
Всегда пожалуйста, Мне нужно 9 СЛБ что бы иметь шансы на ЕЕ. Решил попробовать PTE, но видимо было ошибкой)
-
Майже 3 тижні у моєму випадку
-
тобто вимог до зарплати в старому офері не було ? моя проблема що в моєму старому офері не вистачає півтора долара до вимог по медіані зарплат (
-
Там чим більша зарплата ти більше додаткових балів, тобто мені це пішло на користь
-
Дякую, що поділилися своїм досвідом! Хотіла запитати, чому Ви після проходження CELPIP вирішили здати додатково ще PTE Core?
-
Питання, якщо мед огляд проходив в 22му році, а тільки зараз виникла протреба зняти обмеження з work permit, чи потрібно робити новий мед огляд, бо питає за останні 12 місяців.
-
подавався на початку лютого .
-
Шкода що не заповнює роботодавець...там же немає нічого такого секретного. ( бажаю щоб все вийшло з пояснювальним листом!!
-
Тому і кажу - перезагруз
-
Не забывайте, что ипотека - кирпичик в кейс по гуманитарной визе, только тссс, никому🤫🤫🤫
-
ну в мене від того як паспорт був виготовлений і до відправки , минуло 2 місяці
-
Добрый день, когда приходит финальное решение - поздравляем вы теперь ПР? После портал 2? И далее остается только дождаться сам пластик?
-
Та я вже проспав цей момент і вже 2 місяця пройшло, тому думаю, що вони вже не в укр
-
ті паспорти що були виготовленні до підписання закону (в тч чоловіків) процесились без затримок (чи з певними затримками але для всіх однаково) після закону почались затримки саме для чоловіків може параноя, але дивно що такі вибіркові затримки якраз для тих кого обмежили законом якщо перегруз то затримки були б у всіх однаково теж
-
а в торонто немає можливості замовити дхл?
-
Дякую
-
До речі, хто знає коли там дипломатична пошта буде в Торонто? Взагалі не понятно коли вони вислати мають паспорта
-
А как сейчас обстоят дела с выдачей паспорта в Канаде мужчинам? А то мой и дочки паспорт уже прибыл, а мужа типа еще нет. Хотя подавали все вместе. Город Едмонтон.
-
Мені ще в лютому PAL, медицина не зарахована (я їм дзвонила і сказали зроблять помітку для офіцера чи можливо зарахувати попередню, тому що надіслали запит на нову, хоча ми з донькою робили в 2022, думаю через те що обмеження не зняті з WP то не звернули увагу чи ще що). І ось background check in progress з того часу 🫠
-
У мене ~10-14 днів ( перевірка даних)
12 Jan 2024, 17:45
162535/467439
4 minutes ago