PR CUAET
-
Добрый день, когда приходит финальное решение - поздравляем вы теперь ПР? После портал 2? И далее остается только дождаться сам пластик?
-
ті паспорти що були виготовленні до підписання закону (в тч чоловіків) процесились без затримок (чи з певними затримками але для всіх однаково) після закону почались затримки саме для чоловіків може параноя, але дивно що такі вибіркові затримки якраз для тих кого обмежили законом якщо перегруз то затримки були б у всіх однаково теж
-
Дякую
-
Мені ще в лютому PAL, медицина не зарахована (я їм дзвонила і сказали зроблять помітку для офіцера чи можливо зарахувати попередню, тому що надіслали запит на нову, хоча ми з донькою робили в 2022, думаю через те що обмеження не зняті з WP то не звернули увагу чи ще що). І ось background check in progress з того часу 🫠
-
теж висіло довго на перевірці даних? чи виготовили швидко але довго чекали відправку?
-
Можете до нашого нотаріуса звернутись, напишу в особисті контакт
-
25000 дол в год?
-
Не треба , він дійсний 5 років, але це виняток, тому таких опцій немає. Вибираєте, що пройдете або що пройшли менше року, не важливо, прикріпляєте його, і бажано ще листа додати в пояснити ситуацію, це завжди корисно
-
Edmonton: Available slots on: 2024-05-09