PR CUAET
-
Все добре
-
Зрозумів, дуже дякую. Якщо я правильно зрозумів то план дій наступний: 1) Реєструюсь в WES та вношу усі потрібні дані. 2) Оплачую суму яку вони вказують. 3) Потім реєструюся тут в Іміджевому центрі apostille.in.ua/ua/dodatkovi-poslugi/paket-wes-ca та заповнюю для них форму Academic Records Request Form 4) Отримую від них теж форми, роздруковую, заповнюю та разом зі сканами своїх документів відправляю до цього ж Іміджевого центру. 5) Оплачую їх послуги і чекаю доки вони все зроблять і відправлять самостійно до WES. 6) Через деякий час отримую документи про підтвердження диплому за вказаною раніше адресою і зможу подивитись у своєму особистому кабінеті у WES дані про диплом. P.S. Підтверджений диплом дійсний 2 роки. Все правильно чи десь помилився?
-
11-12 тільки один
-
Вот,в этом вся проблема,это не Монреаль в котором транспорт развит очень хорошо)
-
@OstapBosak Остапе підкажіть будь ласка, після отправки аплікації на іrcc, натиснули download application, але загрузились нам всі документи, крім самої аплікації, яку ми заповнювали. Документи у нас і до цього були. Нам потрібна сама аплікація, щоб вона була у нас як на візу подавали- аплікація є. Чому так? Може не те робимо? Дякую
-
Я теж зараз думаю чи міняти провінцію чи махнути рукою і шукати роботу з закритим дозволом на роботу
-
Та то капец важко,і франсе,це фігня,бо ви якщо будете працювати і знати що подастеся по цій спеціальності,то мову можете вчити до трьох років,а як робота не підходить то як ті два роки стажу взяти
-
Якщо ви в канаді в маєте джоб офер то ні
-
Одразу дивіться чи ваша робота підійде під міграцію бо там тільки кваліфікації не нижче 3 ,моя от не підходить
-
НШ класно,а чи можна обходитися без машини,я так дивилася дуже багато гарних місць і програм під них але робота і житло далеко і транспорт не дуже
-
Пошуком скористатися треба по чату. Відповідь повторювалася 10ки разів.