PR CUAET
-
Щіро дякую!!!!!
-
Все, зрозуміла. Дякую Вам.
-
Дуже Вам дякую, але якраз тут і питання чи достатньо того документу якому не більше 6 , оскільки він не є по факту Джоб офером а лише Confirmation of Employment , чи не запросять саме оригінальний Джоб офер 😔 Там в програмі пише що ви можете додати свій Джоб офер навіть якщо йому більше 6 місяців, але при цьому потрібно додати Confirmation of Emoployment з роботи. Тобто тут я не зовсім розумію чи можу я лише додати Confirmation Letter чи все ж таки Джоб офер обовʼязково 🤷♀️
-
-
Доброго дня) 2 травня хотіли оплатити заявку на PR, було на сайті написано що 7 травня не можна буде оплатити до якогось там часу, сьогодні заходжу на сайт знову щоб платити, знову пише що 14 травня не можна оплатити буде…сьогодні і вчора все одно не дає оплачувати, вибиває помилку в поштовій адресі та паролі, хоть я його знаю добре, бо кожен раз через нього заходжу в портал до своєї аплікації.. хтось може знає як з цим розібратися, час просто йде і не ясно буде коли можна буде оплатити
-
О, дякую за пораду. Ще не подавала документи на паспорт, от і переживаю, що можу щось пропустити, а не хотілось би.
-
тут є інфо, не знаю чи актуальна toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/grafik-prijomu-gromadyan
-
а скільки Ви вже чекаєте і яке консульство? наш вчора DHL доставив, на сайті все без змін. в генер. посольстві в Оттаві по телефону відповіли, що видають чоловікам, що подавали до 23,04, а в Торонто не додзонитись і на мейл не відповідають(
-
Це зі сторінки в фб консульства в Торонто. Подивіться по Едмонтону. Вони мають мати однакові вказівки