PR CUAET
-
Якщо ви подаєтеся зсередини Канади і маєте ворк перміт - тоді вказуйте мету - work
-
У нас старшей дочери поступать в следующем году ..в Канаде документы подавать надо в конце первого семестра (это уже зимой),если мы не получим ПР,мне придется ехать в Европу с ней..сидеть и ждать ещё год -нет смысла. Ворк пермит,судя по всему всем продлят ,кто останется после марта 2025(три года с получения первых Ворк Пермитов). Войне -конца -края нет…поэтому продлят ..ну учиться ,как иностранцы студент нам тут не реально (
-
-
дуже дякую) будемо чекати)
-
Для того, щоб податися на стаді перміт в університет треба мати лист про зарахування з університету. Якщо у батьків дитини є work permit - тоді листа від провінції не потрібно. Також треба буде прикріпити документи, які підтверджують, що у вас достатньо коштів для оплати навчання - це може бути виписка з вашого рахунку в банку чи ваш дохід за останні 4 місяці. Сума, яка необхідна для навчання, зазвичай вказана в листі від університету. Ви пишите, що у вашої дитини ворк перміт був до червня 2023р - то в якому статусі зараз ваша дитина?
-
Так, ціни у нас в Альберті високі, нажаль
-
тоді буде обвал цін не тільки на житло але й на заробітки.
-
Не розумію до чого тут квітень, адже я посилалась на листопад. Група дуже інформативна, учасники часто діляться цікавили спостереженнями. Я набагато більше розумію про процес і строки розгляду аплікації саме завдяки тій групі. Не знаю як в інших місяцях, не цікавилась.
-
чекаємо такого дня😊
-
можна мати одночасно і wp і sp
-
в групі study permit знайдете конкретну відповідь (навіть з останніх повідомлень)