PR CUAET
-
тоді буде обвал цін не тільки на житло але й на заробітки.
-
Не розумію до чого тут квітень, адже я посилалась на листопад. Група дуже інформативна, учасники часто діляться цікавили спостереженнями. Я набагато більше розумію про процес і строки розгляду аплікації саме завдяки тій групі. Не знаю як в інших місяцях, не цікавилась.
-
чекаємо такого дня😊
-
можна мати одночасно і wp і sp
-
в групі study permit знайдете конкретну відповідь (навіть з останніх повідомлень)
-
Питання стосовно паспорта. Скільки часу чекали щоб паспорт передали до DHL після сплати послуг і відправки заяви до посольства?
-
може також бути - лист від банку про відкриття кредиту
-
Ну теоретично по ворк перміту ніби можна вчитися до вересня 2026р. Але практично в Торонто університети вимагають стаді перміт незважаючи, що є ворк перміт. Час очікування - на сайті пише 12 тижнів. Подаватися з того ж кабінету, що і на ворк перміт.
-
For 2024, a single applicant will need to show they have CAN$20,635, in addition to their first year of tuition and travel costs. This change applies to new study permit applications received, on or after January 1, 2024. This amount reflects updated cost-of-living requirements. Going forward, these amounts will be adjusted each year, as Statistics Canada updates the LICO.
-
Подавати аплікацію на зняття обмежень воркперміта може всякий. Але це не пов'язано з отриманням нового строку воркперміту і після 31.03.2024 по подачі на зняття обмежень - ніхто не отримає більший строк воркперміту. Бо нема вже у офіцера такої законної змоги - нема вже процесу отримання із Канади воркперміту до 3 років по CUAET для лютого громадянина України. Пункт "ви можете із Канади до 31.03.2024 змінити та розширити свій статус" - закінчив діяти саме в цю дату.