PR CUAET
-
@OstapBosak Остапе підкажіть будь ласка, після отправки аплікації на іrcc, натиснули download application, але загрузились нам всі документи, крім самої аплікації, яку ми заповнювали. Документи у нас і до цього були. Нам потрібна сама аплікація, щоб вона була у нас як на візу подавали- аплікація є. Чому так? Може не те робимо? Дякую
-
Я теж зараз думаю чи міняти провінцію чи махнути рукою і шукати роботу з закритим дозволом на роботу
-
Та то капец важко,і франсе,це фігня,бо ви якщо будете працювати і знати що подастеся по цій спеціальності,то мову можете вчити до трьох років,а як робота не підходить то як ті два роки стажу взяти
-
Якщо ви в канаді в маєте джоб офер то ні
-
Одразу дивіться чи ваша робота підійде під міграцію бо там тільки кваліфікації не нижче 3 ,моя от не підходить
-
НШ класно,а чи можна обходитися без машини,я так дивилася дуже багато гарних місць і програм під них але робота і житло далеко і транспорт не дуже
-
Пошуком скористатися треба по чату. Відповідь повторювалася 10ки разів.
-
Я чекаю з 6го ))))
-
Может, здесь есть кто-то, кто делал справку о несудимости в Польше? Какой процесс?
-
Так, дякую
-
Дякую за відповідь ❤️
-
А якщо приїде до 31 то отримає по факту і перміт і страховку і бути зможе скільки перміт буде діяти і виїзжати приїздити бо ж мультивіза ?)