PR CUAET
-
Доброго дня , я подалась на visitor records, і мені прийшло повідомлення від служби IRCC, про те що я маю здати відбитки пальців та фотографію , про те перш ніж це зробити мені потрібно оплатити біометричний збір , але я не знаю де його оплачувати і куди пізніше іти з цим листом у Вікторії(Vancouver island) також чи можливо продовжити візу та work permit за рахунок одного Visitor records , якщо так . То як це зробити , дякую !
-
наш коледж (SK) вимагає також “іменні " стаді перміти, незважаючи що є ворк перміт
-
2.5 тижня приблизно
-
Як можна змінити адресу якщо помилково вказав не той номер при подачі на продовження Ворк перміту ???
-
Це федеральна програма, провінція ні до чого
-
Благодарю.но в Квебеке дольше рассматриваться заявка так как сначала федералы а потом провинциалы .я правильно понимаю?
-
1.5 місяця
-
Так, після попереднього апрувалу можна подаватися на ВП
-
Перше переважно швидше приходить. Кінцеве може бути і 1+ рік від попереднього апрувало. Але в цій програмі по різному буває
-
Подали аплікацію 7 березня. Підтвердження прийшло 26 квітня і новий ворк перміт прийшов через 5 днів
-
якщо він отримав wp, також дозавантажуйте
-
Мені, до речі, теж із BC летіти.
-
пишіть тоді loe від себе - і вкажіть це в листі. і цей лист - через web form
-
Дякую! Думала це важливо, якщо він змінив українську адресу на канадську
-
На оборот ні. Розгляд в першу чергу іде від федералів. Якщо вони скажуть ні, то до МІФІ це навіть не дойде
-
И наоборот?
-
Квебек (з точки зору іміграції) це не стільки провінція, скільки автономна республіка)
-
Один день чекав.
-
так
-
Федеральні програми взагалі в більшості НЕ працюють в Квебеку, гуманітарна якраз вийняток
12 Jan 2024, 17:45
162648/458805
2 minutes ago