PR CUAET
-
Для статистики по продовженню ВП. Оригінальні ВП були видані на повні 3 роки до вересня 25го (візи в паспорті були до 22 травня 27го). 1 грудня 23го подалися на продовження ВП і заодно на зняття обмежень, відповідно дати ставили в анкеті що ми хочемо вп до 27го року до березня (я одразу додав 3 місяці на очікування з дати подачі). Сьогодні (очікували 5 місчців), прийшов результат по обох заявках, що вп нові дійсні до 22 травня 2027го року, тобто на нові 3 роки від дачі розгляду, і навіть трохи з хвостиком. Самі вп поштою прийдуть пізніше. З цікавих обставин. Обоє мають роботу більше року, все інше як у всіх. Дитину не подавали, бо паспорта ще тоді не було ,. Дитину пізніше подамо на основі батьківських вп
-
До листопада було місяць-два. З грудня строки почали рости. Мої знайомі подали 17 грудня і досі не мають першого листа
-
Сгустились тучи, ПР нет, правительство дало под зад человеку, прибывшему из страны, охваченной войной, который работал, тащил ипотеку и имел уйму вариантов остаться (странно). Ну тут уже вопрос исключительно к тем, кто не озаботился знакомством и кому никто посодействовать не сможет. Опять же, мы говорим исключительно о тех людях, которые категорически неспособны зарабатывать и рассчитывать средства? Кстати, вам лендлорд когда-то чистил снег или косил газон?)
-
Чего сгустились? У вас есть ПР?( даже если и так то он есть не у всех тут) Оч реальная ситуация. Помню один парень по имени Александр писал во всех чатах с лета 2022 что украинцам по куает будут ПР просто так давать, он кстати работает ПР по-моему еще не имеет. А причем тут зарабатыапние, знакомства и ипотека к ПР?? я не поняла)))) газон лично мне не стриг так как нет газона но по закону это обязанность ЛЛ, если что)
-
SWO
-
Я як мешканець квебеку та заявник на гуманітарну, чи погоджує Квебек заявки і як швидко? Наскільки довше розглядається через те що з квебеку (якщо порівнювати з іншими провінціями)
-
Дать под зад может и не даст-а WP на общих основаниях. А там и на pr не полгода рассмотрение, а лет 5? У некоторых так дела виснут-просто неповезло? А если нет работодателя с LMIA? Или он слился в кризис? А если не дай Бог болезнь и медкомиссия тенятся на годы? Банк заберет дом с удовольствием, им наплевать на личные обстоятельства..
-
Не кожен банк дасть мортгетч новоприбулим. Тут даже не в ПР справа. Навіть з наявністю ПР ви пропадете в ризикову категорію під назвою Ньюкамери (перші п'ять років в Канаді). Не кожен банк хоче працювати з новоприбулими. А якщо і хоче, то 5% даунпейменту не дасть, а тільки 10, а то і 20%.