PR CUAET
-
Питания по статистикуці. Є хтось хто отримав AOR при подачі аплікації в 10х числах листопада ))))) Дякую 🙏
-
Lico and settlement funds - це дві пізні речі. По funds не обов’язково мати всі 17 тис якщо ви вже в Канаді та працюєте. Але бажано хочаб декілька тисяч мати на рахунку
-
По временному полиси результаты вашей медкомиссии продолжают быть действительными, но иммиграция в любое время может запросить новые если им что-то не понравится
-
@OstapBosak ,велике людське вам спасибі😊 Ви робите ВЕЛИКУ справу👏🏻
-
Скажіть, плз, на Tech Pathway треба показувати 21к на рахунку?
-
Мова не має значення лише б люди ,,билі хорошиє,,
-
Нічого страшного українську вивчили так само і французьку здолаєте!
-
Без французької тепер навіть не можна буде отримати закритий ворк перміт, такі справи!
-
А хтось завіряв декларацію від родича в Registry в Калгарі? Я бачу в них є Commissioner of oaths. Цікаво чи хтось робив вже
-
Дякую Остапе!
-
І людина с того часу не покидала країну і до медицини не зверталась толком
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка скільки часу займає відкрити work permit? Дякую
-
А всіх відправляють на медкомісію якщо мед огляд був пройдений 2 роки тому при отриманні WP по CUAET?
-
Якщо ви вже подалися, тоді так, я б додав через форму
-
Я просто тільки школу написав...
-
Тобто треба написати в форму що я цього не зробив правильно?
-
Так, я вам вище відповів. На федеральному етапі треба все вказувати, навіть незакінчену освіту наприклад. І навіть якщо на провінційному етапі вони не фігурували. Але документів по цьому не потрібно, просто інформація яка потрібна в формі для бекграунд чеків
-
Не підкажете. Не міг зробити евалюацію бакалавра через те що не маю довідки з України. Тому слав тільки школу через AOS. Де школи достатньо. Треба було бакалавра всеодно вказувати на федеральному етапі навіть якщо його не оцінював чи лишити без?
-
немає job offer
-
Якщо англійська CLB 6 то може бути недостатньо балів. Також якщо немає досвіду до Канади
12 Jan 2024, 17:45
16289/445555
45 minutes ago