PR CUAET
-
Ох, а я як пам'ятаю. Скільки ми тоді вислухали претензій, скарг 😞 а ми самі не знали що з тим всім робити, все так швидко розвивалося, банку головне - вчасно погашений кредит, клієнти кричать на нас, начальство кричить. Мій начальник мусив продати 3 кімнатну квартиру, взяв 1 кімнатну і на виході пішов на рент.
-
Подскажите их номер телефона пожалуйста
-
В якому банку брали іпотеку?
-
Якщоодна машина в сім‘ї -повністю не спишеться, адже вона використовується і для потреб сім‘ї
-
У мене було, чекала 6 тижнів, повернули протягом 3х днів після звернення на web form ircc.canada.ca/english/information/fees/refund.asp
-
Питання по кліматичних, чи було в когось таке. Ще місяць тому в чоловіка запросили дохід ДО приїзду в Канаду бо не могли порахувати кліматичні. Він одразу ж надав інформацію. Зараз у мене в кабінеті по кліматичних така інформація відображається. Тобто вони тягнуть і ми вже за перший квартал нічого не отримаємо(15 квітня)? чи все прийде пізніше?
-
Просто подзвонити і сказати
-
Шукаю адміністративного помічника тільки для гнучкого робочого часу, ЗАРПЛАТА: 600$ Має бути гнучким. Будь ласка, напишіть мені в приватне повідомлення. Дякую тобі!