PR CUAET
-
Питання по кліматичних, чи було в когось таке. Ще місяць тому в чоловіка запросили дохід ДО приїзду в Канаду бо не могли порахувати кліматичні. Він одразу ж надав інформацію. Зараз у мене в кабінеті по кліматичних така інформація відображається. Тобто вони тягнуть і ми вже за перший квартал нічого не отримаємо(15 квітня)? чи все прийде пізніше?
-
Просто подзвонити і сказати
-
Шукаю адміністративного помічника тільки для гнучкого робочого часу, ЗАРПЛАТА: 600$ Має бути гнучким. Будь ласка, напишіть мені в приватне повідомлення. Дякую тобі!
-
Шукаю адміністративного помічника тільки для гнучкого робочого часу, ЗАРПЛАТА: 600$ Має бути гнучким. Будь ласка, напишіть мені в приватне повідомлення. Дякую тобі!
-
Ребят а подскажите пожалуйста кому приходил дозапрос на military records, как правильно переводить военный билет, там печать должна нотариальная быть? И как вообще должен выглядеть. Спасибо
-
Насправді є. То консент форма фактично, де вони пишуть, що можуть запрошувати всяку фінансову інформацію і ПЕРЕДАВАТИ своїм партнерам. Я взагалі здивований, що її хтось підписує. Мої мовчать і думають