PR CUAET
-
Насправді є. То консент форма фактично, де вони пишуть, що можуть запрошувати всяку фінансову інформацію і ПЕРЕДАВАТИ своїм партнерам. Я взагалі здивований, що її хтось підписує. Мої мовчать і думають
-
По оновленню, що вийшло, не приймають з сфери Accommodation and food service, а хтось знає які саме Noc ? Якщо чоловік працюю менеджером ресторану, то пройде чи ні?
-
t.me/prcuaet/55035/184307
-
Друзі! В даній гілці більше 3600 повідомлень. Більшість з них ваші питання які можна і потрібно було задати в відповідних гілках, особливо в гілці Федеральний етап Ви просто замусирили важливу для всіх гілку. Будь-ласка тут тільки хронологія. Питання тут заборонено задавати. Модератори, видаляйте будь-ласка все не по темі або переносьте. Дякую за розуміння.
-
Uliya
-
Ребят а подскажите пожалуйста кому приходил дозапрос на military records, как правильно переводить военный билет, там печать должна нотариальная быть? И как вообще должен выглядеть. Спасибо
-
Ні зовсім ні. Ми тоже так думали. Працівники банку сказали що банкомати не зчитують інформацію повністю. Саме тому якщо ваш чек кинуть в скриньку помилково сусіду то він з банкомату досить легко забере ваші гроші. З його рахунку цей чек ніхто провіряти не буде
-
Мені теж роботодавець (а я працюю в державному коледжі, який і так співпрацює з IRCC) натякнув що передавати таку інформацію не дуже хоче🤷♀️стосовно мене по запиту звичайно всю інформацію нададуть але не більше (а по новим вимогам там і фінансову і податкову інфу вимагають, і навіть доступ до стану рахунків). Якщо невелика фірма, то я б як керівник теж би не дала, бо на фіга додаткові проблеми на рівному місті коли від працівників відбою нема.