PR CUAET
-
Так
-
Так, звичайно. І коли подзвонила мені відповіли «так, бачу документ, дивно що не зарахували».
-
Кто-то знает, когда будет следующая массовая раздача слотов?
-
Подалась на федеральний рівень в жовтні, виїжджала в грудні. Донька не покидала Канаду.
-
Чи є інформація, чи можуть чоловіки отримати довідку про несудимість з консульства після 23.04? Може хтось отримував ?
-
Могу сказати одне, це кожна денний труд 1,5 року. Спочатку були репетітори та багато книжок, ютуб. Але репетітори ще на навчальному єтапі. Також тут рекомендували репетитора, але він мені не підійшов, я вирішила, що це тільки час з ним трачу та гроші. Але був один чоловік, який мені допомагав, але він не репетитор. Ітог- більш, чи 700 аудіо записів для треніровкі спікінгу. Спочатку не могла сказати навіть речення за хвилину, доводила до автоматизму та кожен раз записувала на мікрофон. Пісати не могла зовсім та пічатати. Навчилася пічатати англійською, купила декілька книжок з Амазону. Але була мотивація, нам нікуди вертатися.
-
Підкажіть будь ласка, якщо канадський юрист нотаризував документ power of attorney на продаж землі за українським зразком двома мовами - укр та англ, Манітоба. Який наступний крок?
-
Доброго вечора, хто подавав документи на WES, підкажіть будь ласка. Мені потім потрібно звернутись в Університет аби вони відправили копію документу в цю компанію? чи я маю сама це зробити? Я дуже переживаю аби не пропустила важливий крок🥲
-
AOR ?? Чи може AIP ?
-
Не просила, бо мені refund прийшов від donotreply, а не від реальної людини. Тому так дали)
-
Дякую за відповідь!
-
А на що був дозапит ?
-
Побачимо чи будуть дозапрошувати щось у роботодавця. Поки що тиша. Якщо що напишу. Можливо їм достатньо того що компанія заповнила, і не будуть перевіряти.
-
Нет, к сожалению. Она не может быть ни главным апликантом, ни вашим депендент.
-
Доброго дня! порадьте всіх можливих імміграційних консультантів провінція Альберта
-
Доброго вечора! Необхідна ваша допомога, бо я заплуталась🫠 У мого чоловіка PR. Я заповнюю заявку на себе по цій програмі. Чи може моя мама податись також чи ні? Заздалегідь дякую!
-
А потрібно платити за це?
-
Реєструєтесь на апостиль юа і на Вес…. Апостиль передає всі Ваші дані до Вес. Вам лише приходе сповіщення від Вес, що вони отримали дані від апостиль.
-
Это наверно зависит от решения компании у которой снимаете))
-
Вообще не распространено. Sellers сейчас что угодо могут продать, ловить покупателей на rent to own для них не имеет смысла.
12 Jan 2024, 17:45
162966/425608
4 minutes ago