PR CUAET
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка скільки часу займає відкрити work permit? Дякую
-
Так, я вам вище відповів. На федеральному етапі треба все вказувати, навіть незакінчену освіту наприклад. І навіть якщо на провінційному етапі вони не фігурували. Але документів по цьому не потрібно, просто інформація яка потрібна в формі для бекграунд чеків
-
-
Дякую. Зрозуміло. В анкеті вказувати що є джоб-офер, але lmia не потрібно чи що його взагалі немає?
-
Дивно, тому що рік маємо за teer2. Англійська 6. А система не дає зареєструватися
-
Ну ВП я отримала і вїхала в Канаду ще до того, як дізналась про свої проблеми зі здоровям. На медогляді зону тазу не перевіряли, тому і не побачили цієї проблеми. Це вже будучи в Канаді, через рік, я дізналася про це. Отже, що я зрозуміла - дуже бажано не переходити той поріг в 107К, оскільки якщо я його перейду, то ймовірність отримати відмову в ПР - майже 100%. Правильно? А якщо, я зараз скасую операцію(операція не є терміновою), то робити її можна буде вже після отримання ПР? Правильно я розумію?