PR CUAET
-
І ще додам що контракт це не є гарантією. Є випадки коли працедавець витрачає тисячі доларів для того щоб спонсорувати робітника, а він приїжджає і через 2 тижні звільняється. Фірма також може звільнити. Працівник може сам звільнитися. Їхати в іншу країну це завжди ризик. Тут немає різиці їхати з України чи з Філіппін, чи з Китаю. Є попит, є інтерес. Тому ці програми і створюють бо небагато охочих на таких роботах працювати.
-
Подача на федеральний етап?І тиша?
-
Ну и не раз в пол года отправка. Верно же?
-
Вы тогда кто? Принцесса магов?
-
Добрий вечір! Подались на зняття обмежень та на продовження вп ще в січні і заявка досі висить. Підкажіть чи нормально це? Бо бачу що багато хто подавався у лютому/березні в вже отримали нові WP. Можливо слід зателефонувати чи написати їм?
-
Думаю, це у них стандартна відповідь яка до реальності ніякої причетності немає 😀
-
Саскачеван по рівню життя вищий. А до зарплати сурові вимоги щоб не менше медіани
-
Дивлячись по якому питанню ви телефонуватимете. Ось тут можна знайти всю інформацію і телефони www.canada.ca/en/revenue-agency/corporate/contact-information.html
-
Я не доказывал ничего, поделился своим опытом. На этом все. Но если чей-то опыт отличается от Вашего, не значит что нужно конфликт создавать.
-
Фух, спасибо большое)
-
Вы путаетесь в значении слов. И из этого вы кстати начали пытаться доказать что один способ доставки даёте более быстрый результат. Но как показывает опыт... Не мой.. А участников этого чата. Что теория и факт - может разнится. А вы же админ. Я не знаю конечно чем вы конкретно занимаетесь,но у вас могла бы быть статистика по срокам одного и второго
-
Я писал про наш кейс t.me/prcuaet/2427/23845