PR CUAET
-
Дивлячись по якому питанню ви телефонуватимете. Ось тут можна знайти всю інформацію і телефони www.canada.ca/en/revenue-agency/corporate/contact-information.html
-
Я не доказывал ничего, поделился своим опытом. На этом все. Но если чей-то опыт отличается от Вашего, не значит что нужно конфликт создавать.
-
Фух, спасибо большое)
-
Вы путаетесь в значении слов. И из этого вы кстати начали пытаться доказать что один способ доставки даёте более быстрый результат. Но как показывает опыт... Не мой.. А участников этого чата. Что теория и факт - может разнится. А вы же админ. Я не знаю конечно чем вы конкретно занимаетесь,но у вас могла бы быть статистика по срокам одного и второго
-
Я писал про наш кейс t.me/prcuaet/2427/23845
-
Гілка закрита для дискусій. Тут будемо розміщувати тільки інформацію про можливі слоти. Точність не гарантуємо.
-
Номер сина не меняется , только дата на нем новая с каждым обновлением пермита
-
Дякую за пораду
-
Всі би пооформляли довіреності на жінок якби так можна було і не парились би
-
Гаразд, дайте самі собі відповідь на ваше питання: ви знаєте, які умови видачі документів? Ви їх виконаєте? Якщо так, тоді звичайно можете подаватись, якщо ні - ну ви не зможете потім забрати той паспорт, за який між іншим треба буде заплатити фі
-
А через довіреність ?
-
На обліку не стою , але з країни виїхав ще за довго до війни
-
А ви зможете його потім забрати? Ви стоїте на обліку в тцк і виїхали з країни легально?
-
Хтось подавався зараз на паспорт , приймають заявки ( в мене є слот але не знаю чи летіти подаватись ?)
-
Marian @christina_3000 Ця гілка для обговорення слотів.Інша гілка тільки для дат ймовірних слотів, наступний раз Ban
-
Доброго вечора. Підкажіть, як правильно мені зробити. Я з двома дітьми в Канаді, чоловік мій в Україні. Хочу подаватись на ПР (родинні звʼязки). Як мені краще подаватись: 1. Зараз без чоловіка 2. Чи разом з чоловіком? (Не впевнена, що до жовтня зможе приїхати). Якщо без чоловіка зараз буду подаватись, то який потім процес, щоб подати всю інформацію для нього? Створювати мені потрібно буде нову заявку? Поділіться, будь ласка, досвідом та знаннями хто може. Наперед дякую!