PR CUAET
-
Добрый день. Может кто-то стыкался с такой проблемой. Я в imm5669 перепутал город в котором живу с городом в котором жил. Оба находятся в Канаде. Адреса, почтовые индексы, время проживания и провинции верные. Только название города неправильное. Как вы решали такую проблему? AOR ещё нет. Отзыв пр аппликации и переподача с верной инфой? Или можно через кризис форму как-то сделать коррекцию?
-
Дякую всім за відповіді
-
Доброго дня. Потрібен нотаріус у Галіфаксі для оформлення довіреності. Дякую за відповідь
-
Можна, там є певні умови, які мені проговорила співробітниця банку, коли я відкривала ті рахунки. Краще запитайте у своєму банку
-
Цікавий кейс з ремонт за рахунок продавця. Не розкажите, то сам продавець робить чи в суму продажи закладується сума на ремонт і ви потім ремонтуєте? Бо продавець може знову зробити якійсь самий дешевий ремонт ...
-
Чи наново робиться інспекція після того як продавець сказав що він починив / отремонтував?
-
Добрый день. Может кто-то стыкался с такой проблемой. Я в imm5669 перепутал город в котором живу с городом в котором жил. Оба находятся в Канаде. Адреса, почтовые индексы, время проживания и провинции верные. Только название города неправильное. Как вы решали такую проблему? AOR ещё нет. Отзыв пр аппликации и переподача с верной инфой? Или можно через кризис форму как-то сделать коррекцию?
-
Ремонт делает не продавец, а фирмы с лицензиями и страховкой - за счет продавца. Но продавец может отказаться фиксить проблему, например. И тогда, бестолку, что вы сделали инспекцию, деньги сгорают, недвижимость купят другие без инспекции.
-
Були такі люди, писали тут раніше в чаті (це з тих, хто подавався в березні, як я пам'ятаю)
-
Так, Експрес Ентрі
-
Доброго дня! Підскажіть будьласка , хто скільки чекав після Expression of interest , чакаю вже місяць . Провінція New Brunswick
-
Спробуйте через кризисну форму відправити правильну форму з LOI, вказавши свої UCI та інші дані. Я так додавав чеки про оплату. Якщо все норм, прищлють відповідь, що документ доданий до вашої заявки.
-
SK вище рівень ніж в ON🙂? Тобто все таки рівень медіани буде достатньо, бо я бачу що по зп пропонують як раз ту саму медіану
-
Просматривал историю и не нашел продлили им или нет
-
Ну там вони написали не додали один файл тобто форму
-
Тоді ок
-
Підкажіть будь ласка , чекаємо справку для чоловіка з Польщі вже 3 місяці . При чому відправили сину і чоловіку в одному конверті заяву и чеки там же на двох були . Сину прийшла довідка через 2 місяці , чоловіку вже 3 місяці чекаємо і немає (( в когось так довго йшла довідка? Може написати кудись запитати можно у них? Підкажіть хто знає
-
Дякую за відповідь,бо я якраз в процесі заповнення і якось не зрозуміло,як там ставити підпис.І мені здається не можливо щось пропустити,бо просто не можна буде засабмітити,программа не дасть.Хіба додавати ще скани паперових форм з підписом.
-
Всім привіт. Отримали портал 2 пробуємо зайти в акаунт з кодом та імейлом , який нам надіслали видає помилку. Це потрібно саме ввійти в цей акаунт, правильно, не створювати новий?
-
Підкажіть де переклад довідки з Польщі робити ?
12 Jan 2024, 17:45
163221/391878
8 minutes ago