PR CUAET
-
Так, Експрес Ентрі
-
Доброго дня! Підскажіть будьласка , хто скільки чекав після Expression of interest , чакаю вже місяць . Провінція New Brunswick
-
Спробуйте через кризисну форму відправити правильну форму з LOI, вказавши свої UCI та інші дані. Я так додавав чеки про оплату. Якщо все норм, прищлють відповідь, що документ доданий до вашої заявки.
-
SK вище рівень ніж в ON🙂? Тобто все таки рівень медіани буде достатньо, бо я бачу що по зп пропонують як раз ту саму медіану
-
Просматривал историю и не нашел продлили им или нет
-
Ну там вони написали не додали один файл тобто форму
-
Тоді ок
-
Підкажіть будь ласка , чекаємо справку для чоловіка з Польщі вже 3 місяці . При чому відправили сину і чоловіку в одному конверті заяву и чеки там же на двох були . Сину прийшла довідка через 2 місяці , чоловіку вже 3 місяці чекаємо і немає (( в когось так довго йшла довідка? Може написати кудись запитати можно у них? Підкажіть хто знає
-
Дякую за відповідь,бо я якраз в процесі заповнення і якось не зрозуміло,як там ставити підпис.І мені здається не можливо щось пропустити,бо просто не можна буде засабмітити,программа не дасть.Хіба додавати ще скани паперових форм з підписом.
-
Всім привіт. Отримали портал 2 пробуємо зайти в акаунт з кодом та імейлом , який нам надіслали видає помилку. Це потрібно саме ввійти в цей акаунт, правильно, не створювати новий?
-
Підкажіть де переклад довідки з Польщі робити ?
-
Скажіть будь ласка коли ви подавали?Бо теж чекаю
-
Родинні св‘язки з Вашого чи його боку? Чоловіка вказуйте обов‘язково
-
Добрий день. Прийшов нарешті імейл від Ircc що моєму application на піар присвоїли номер Вони просять по новій обновити imm5669e schedule A. Але ссилки які прислали не працюють. Чи можна просто скачати imm5669e pdf форми з Canada.ca заповнити та відправити їм ? Може хтось мав таку саму проблему?
-
А коли саме в лютому?
-
В лютому цього року
-
Привіт! Дуже вдячна, за створення інструкції! Все зробила як було описано, маю тепер підтверджену освіту 😍! Обіймаю міцно 🤩
-
до того як з'явилися інструкції в Інтернеті а це Січень все подавалися як кому здається вірним в тому числі і з одного аккаунта на сім'ю так як ніхто не знав, і кому то продовжували , але це теорія подивимося за фактом, сам подавався в грудні і тиша ,22 квітня полтверждение біометрії лист і знову тиша. ну і включаючи логіку якщо це сім'я і тільки один член сім'ї має український паспорт то як ще подаватися я не знаю .
-
У мене також є двоє знайомих для яких це перша подача і також чекають довго.
-
зараз ясно одне вже, у кого дружина, чоловік іноземці розглядають довго від пів року і далі ,
12 Jan 2024, 17:45
Post 163230 of 391880
3 minutes ago