PR CUAET
-
istories.media/news/2024/05/07/vipusknik-universiteta-minoboroni-rf-razrabotal-instrument-kotorii-pozvolyaet-uznat-primernie-adresa-polzovatelei-telegrama/
-
Можете і мені вислати? Дякую
-
А хто знає, якщо купити апартаменти, то там можна поставити перегородку як двері -купе між кухнею і вітальнею?
-
Цю програму закрили 21 березня.
-
Привет, есть люди которые за несколько дней до закрытия Alberta opportunities stream успели податься ? Ребята вы еще ожидаете номинацию, или может кто-то получил уже ? Спасибо заранее за ответы, и всем хорошего дня !
-
Дякую☺️
-
Просто перевод с печатью агенства( переводчика) Никакие доп печати не нужны
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка при подачі на ПР всі переклади свідоцтв кращє завіряти нотаріально чи просто перекладу з печаткою бюро перекладів достатньо? Як ви робили? Всім гарного дня.
-
Вітаю!!!!Як мені подобається Ваша наполегливість,на Вас хочеться рівнятись.Я ось теж з 0 вчу,але спікати тае туго йде,а Ваша історія мотивує і надихає,бо щось у мене вже руки опускаються.Якись гойдалки,то взльоти то падіння.
-
Знайомі подали в березні, прийшов запит на відбитки вже. Ми зараз на стадії збору документів і написання історії про себе за інструкцією нашого адвоката.
-
Всем привет ! Может кто то знает когда будут слоты на паспорт ? Спасибо
-
Если вы не вносите изменения в конструкцию , а например просто поставили готовый- думаю проблем не будет. Но если есть хоть малейшие изменения в конструкции - нужно разрешение
-
Чи маєте Ви право це зробити - не знаю. Але є такі планування де фізично це буде важко, наприклад коли кухня кутова і ще є острівок посередині з встроєною мийкою і посудомийною машиною. Є квартири де кухня окремо. Полистайте realtor.ca перегляньте які є варіанти планувань
-
Ну так вам же і видали ВП до 2025 року і паспорт у вас до 2025 року. Так? На який ще період ви бажаєте отримати ВП, якщо він вам і був видан вже до кінця дії паспорта?
-
Спочатку треба свіжіший паспорт, бо без свіжішого паспорту перміт все одно більше ніж до 2025го не видадуть
-
Ви відправляли документ та Loe?
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка при подачі на ПР всі переклади свідоцтв кращє завіряти нотаріально чи просто перекладу з печаткою бюро перекладів достатньо? Як ви робили? Всім гарного дня.
-
Подскажите пожалуйста, кто пользовался услугами по переводу Марии Голодюк, можно ли такой перевод использовать для подачи на номинацию в Альберте?
-
Запрошення на відбитки мені прийшло через місяць. І друзям також. Але вони вже чекають 5 місяців на відповідь
-
дякую
12 Jan 2024, 17:45
Post 163301 of 387338
2 minutes ago