PR CUAET
-
І що далі, можливо податися знову чи це фініта ля комедія?
-
Всім доброго дня. Скажіть будь ласка , не зрозуміла. Яка послідовність. Я витягла з дії документ про несудимість. Заказала перевід на англійську та нотаріально завірення . Мені треба оригінал цих документів , потім які мої дії, коли воно до мене поштою прийде?Дякую
-
Тут взагалі багато молодих людей спочатку після школи йдуть пару років попрацювати, збирають на навчання, а потім лише вступають до університетів. У багатьох місцевих батьків тут інший менталітет. А саме - з 18 вже на свої хліба. Хочеш вчитися - йди зароби і вчися. Або ж бери кредит на навчання. Тож навіть якщо студент/студентка піде на 1 курс у 20 років, він/вона не буде найстаршим/найстаршою в групі. Буде багато старших одногрупників. Тож дискомфорту ніякого не буде.
-
Я навколо себе бачу саме українців, які дуже спішать в університет після школи одразу. У багатьох колег діти (місцеві, не українці) після 12 класу працюють і збирають гроші на університет. А також особисто знаю канадських підлітків, які працюють після школи і планують через рік-два вступати до вишу. Є й канадійці, що одразу після школи йдуть. Але це далеко не абсолютна більшість
-
Мы с вами в одной лодке. AIP в начале октября, потом медицина в ноябре, и с тех пор тишина. Если что-то сдвинется дайте знать, пожалуйста для понимания ситуации 🙏🏻
-
Ну я таких не зустрічала…усі одразу пішли вчитися після 12 класу. Для мене ще було відкриття цього року,що навчання в більшості вузів закінчується в травні. ще в зимку студенти проходять співбесіди і з травня йдуть працювати до вересня.набагато більше часу на працю,щоб була змога заробити на наступний навчальний рік.. так,відішли трохи від теми ) Розмови в цій гілці тільки про гуманітарну програму)
-
Всім привіт! Поділіться хто скільки чекав довідку про несудимість з Польщі?
-
-
Если не въезжали в страну, из которой справка - бессрочно, но офицер может запросить новую на свое усмотрение. Заполнять в каких полях? У вас первая справка из консульства или Дия?