PR CUAET
-
Дуже дякую за швидку відповідь💗 Ні, майбутнього лікування не передбачається. Після першої операції мене виписали з лікарні в той самий день. Я була вдома вже через 12 годин. І подальше лікування - це лише реабілітація, виключно спеціальні фізичні вправи, які я виконую самостійно вдома, ну і ще знеболюючі, які я придбала сама. Вибачте, але перетипитаю ще раз, щоб переконатись, чи правильно вас зрозуміла: найкращий варіант для мене це долікуватись і тоді відповідати «Ні»
-
Доброго дня. Може в когось була наступна ситуація. Родичі потіряли загранку з CUAET. Підкажіть , Який алгоритм дій відновоення візи?
-
Це з того амого розряду що ж форма 5409 яка відписується в присутності нотаріуса і доказує що двоє людей перебвають в цивільному шлюбі. Але сама ця форма без додаткових доказів майже ніколи не розглядається як достатній доказ. Якщо ви знайдете Канадця (умовного наркомана) який вам за 200 доларів підпише цю декларацію, то думаєте цього буде достатньо? Я думаю в давнтав Торонто коли стає холодно таких можна буде пачками знайти, які за 200-500 дол любе підпишуть
-
То что можно назвать городом это только Галифакс. Сказать, что я прямо рекомендую его для переезда нельзя. В тех ситуациях что писали выше, это возможно вполне подходящий вариант. Во всех остальных надо смотреть индивидуально, здесь достаточно минусов и все надо прикидывать на себя.
-
Не обовязковий. Більше того їх часто не читають навіть якщо вони є. Я їх пишу якщо є якісь питання які не адресовані, або які потрібно додатково описати. Щоб в фоіцера була готова відпоідь на якісь сумнівні речі в кейсі. Це також захист, якщо через ці сумнівні речі відмовлять, навність листа де це було адекватно адресовано - дуже хороша база для кейсу в федеральний суд, щоб вернути заявку в роботу.
-
Друзі, потрібна ваша допомога. Я хочу подаватись на PR по даній програмі для українців. Знайшла інфу в інтернеті, що при подачі на PR, IRCC звертає увагу на те, скільки держава витратила на моє здоровя/лікування, і що там є певні ліміти на такі витрати в рік, а також є ліміт таких витрат на моє здоровя/лікування на період в 5 років. В мене є хвороба avascular osteonecrosis і у жовтні 2023 в мене була операція із заміни правого кульшового суглоба (right hip replacement), вартість якої коливається від 40К до 50К CAD (інфа про вартість з Гугла), але операцію покрив OHIP і мені не прийшлось нічого платити. Також я зараз у черзі на другу операцію із заміни вже лівого кульшового суглоба на 20.12.2023. І власне саме запитання: чи повпливає це на рішення офіцера IRCC, коли він буде розглядати мій кейс? Чи може офіцери не мають доступу до такої інфи? Просто дуже не хочеться витрачати кошти на подачу аплікації, якщо через ті операції я отримаю відмову. Така операція робиться раз і не потребує додаткових витрат на лікування в майбутньому. Підкажіть, будь ласка, як краще поступити? У аплікації є запитання: «Чи маєте ви проблеми з ментальним чи фізичним здоровям?». І тут в мене в голові крутиться 2 сценарії: 1. Скасувати другу операцію (щоб не світитись у чергах) і відповідати на те запитання «No». 2. Робити операцію і подаватись на PR вже після операції в 2024, відповідаючи на запитання «No». Чому «No»? Тому що дана проблема зі здоров’ям є тільки до операції. Після операції із заміни суглоба, проблеми зі здоровям більше буде. Дуже не хочеться відповідати на те запитання «Yes», бо боюсь отримати відмову…😔 Хтось, можливо, стикався з подібним і знає як краще поступити? Допоможіть, будь ласка🙏🏻 Пане @OstapBosak також маю надію на вашу компетентну відповідь🙏🏻
-
Добрый день, мы отправили в Эдмонтон, вложили два конверта на обратно и оплатили за два. Мужу пришла справка через 1-1.5 недели, мне уже месяц как нет