PR CUAET
-
-
Если не въезжали в страну, из которой справка - бессрочно, но офицер может запросить новую на свое усмотрение. Заполнять в каких полях? У вас первая справка из консульства или Дия?
-
После получения визы супругой ..мне секретарь депутата сказала: меня удивили некоторые вещи в вашем файле и я попросила миггр.офицнра мне эти вещи объяснить...он их объяснить не смог и позвонил в офис Виктором делали визу в моем случае в Лондон ( это столица Великобритании/ и попростл чтобы ему там объяснили ситуацию а он уже потом объяснил депутату...они не смогли объяснить почему такие задержки и на следующий день выдали визу..теперь в итоге скажите мне депутат своим вмешательством ускорил процесс или нет?
-
мова про AIP, те що всі сидять чекають, і ті що в грудні подались досі не отримали. Як буде AIP (перший апрув) то все інше вже формальність, і вам запрошення на медицину прийде. Ви не за те хвилюєтесь :)
-
Він просто дізнався статус аплікації, те що IRCC вирішили після звернення MP витягнути заявку з беклогу і розглянути її нічого не означає. В багатьох випадках навіть після звернення MP нічого не відбувається все одно, тому це як пощастить. Я не стверджую, що не потрібно звертатись до MP, я кажу лише що це не дає гарантії що процес пришвидшиться і що взагалі MP погодиться звертатись в IRCC. Не всі MP погоджуються звертатись до IRCC щодо Вашої заявки якщо Ви тимчасовий резидент, вони надають пріоритет громадянам які за них можуть проголосувати на наступних виборах
-
Підкажіть плз, наскільки я знаю інспектор не несе ніякої відповідальності за непомічені ним недоліки, нажаль, тобто гроші він бере але нічим не ризикує, ні ліцензією нічим, якщо наприкад в покупців через місяць дах потече чи в бейзменті вода буде після дощу. Тому тут питання везіння, чи профі він буде чи ні. Ви за рекомендаціями від знайомих хуом інспектора обирали?
-
Доброго дня. Я маю тут брата. Чоловік був тут місяць назад і зробив медогляд. Біометрію робили разом в Польщі на початку війни. У мене питання - я зараз маю лише вказати чи претендує мій чоловік на Пр в цього буде достатньо? Чи маю я потім оформляти нову заявку чисто для нього? І як тоді оплачувати? За себе і дітей, а за нього коли? Дякую.