PR CUAET
-
Підкажіть плз, наскільки я знаю інспектор не несе ніякої відповідальності за непомічені ним недоліки, нажаль, тобто гроші він бере але нічим не ризикує, ні ліцензією нічим, якщо наприкад в покупців через місяць дах потече чи в бейзменті вода буде після дощу. Тому тут питання везіння, чи профі він буде чи ні. Ви за рекомендаціями від знайомих хуом інспектора обирали?
-
Доброго дня. Я маю тут брата. Чоловік був тут місяць назад і зробив медогляд. Біометрію робили разом в Польщі на початку війни. У мене питання - я зараз маю лише вказати чи претендує мій чоловік на Пр в цього буде достатньо? Чи маю я потім оформляти нову заявку чисто для нього? І як тоді оплачувати? За себе і дітей, а за нього коли? Дякую.
-
Получал все справки из Консульства, еще в декабре, возможно они просят еще и вытяг прикрепить . Я тут просто не вижу, запрос на новую свежую справку Please provide a copy of your original police certificate from Ukraine . А поля document number, expiry date.
-
Доброго дня. Можливо хтось знає скільки приблизно займає часу на отримання самої PR карти з моменту подачі на федеральний етап після номінації
-
Доброго дня, мені необхідно замовити довідку про не судимість з Німеччини. Але з жодного рахунку не можу на Німеччину перекинути 13 євро. Канадський банк стягує 45 fee, Western Union на юр.осіб не перекидає гроші. Напишіть, будь ласка, якщо хтось переказував гроші на Департамент Юстиції Німеччини. Дякую.
-
Компанія наймає різноробочих! Презентація роботи та співбесіда на місці 📅 Дата: четвер, 9 травня 🕕 Час: 18:00 🏢 Розташування: MacEwan University - Robbins Health Learning Centre, 10910 104 Ave NW, Edmonton Кімната: 9-323 The Kule Health Lecture Theatre (216) Реєстрація: signup.com/go/HXRFSHd 👥 Спікери: Шеллі Енн - представник відділу кадрів Маріана Гарсія Кастро - помічник з персоналу/рекрутер Тревор Лонсбері - керівник виробництва – Торсбі 📽️ Основні моменти презентації: Знайомство з виробництвом Blue Falls і Arctic Spas Докладно про роль монтажника виробництва Переваги та переваги роботи з нами Відео-презентація «Віртуальний тур по заводу». 💼 Що взяти з собою: Копії резюме 🚌 Деталі транспорту: на роботу\назад: Безкоштовний приватний автобус компанії від Edmonton West Corporate Retail Store до Thorsby і назад. 💡 Додаткова інформація: Роль Production Assembler починається від 20 до 21 $/год. Не пропустіть цю можливість дізнатися про цікаві перспективи роботи та потенційно забезпечити собі місце! Поширюйте інформацію та побачимося! 🚀👔 Дізнайтесь про позицію детальніше: www.canva.com/.../HfTUOOT5ngnI2eibKJqZcA/view... Дізнайтесь більше про роботодавця перейшовши за посиланням: www.arcticspas.ca/about-us/
-
Думаю він вигідніше в моменті й в тому, що вони очікують зниження швидкості росту цін на купівлю. Хто зна.
-
після AIP (перший апрув)
-
Дякую! Але чомусь з WISE не відправляє теж. Мабуть зв'яжуся з їхнім представником.