PR CUAET
-
Wise категорично відмовляється відправляти гроші по даним в Німеччину, але при цьому нормально оплачував ту саму довідку з Нідерландів 🤷♂️
-
Напишіть мені я можу оплатити за вас
-
Можливо, бо Вайз пише, що працює з Дойчлендом
-
PnP non Ee
-
Якщо по ее то в профілі були інструкції
-
Я думаю там проблема не в самій Німеччині, а в рахунку який належить тій структурі
-
Ну, чесно кажучи, саме в Німеччину я ніколи грошей не відправляла, а в багато різних країн це робила завжди без проблем. То й не знала, що з Німеччиною Wise не працює
-
А Ви відправляли після 3 місяців очікування ту декларацію листом?
-
І далі в листі інструкції для основного апліканта і депенданта, який не в Канаді ще
-
Так. На загальних підставах подача, в т.ч. оплата.
-
Тема листа є такою Ready for Visa. Please use this letter if you or your accompanying dependants are currently residing in UKRAINE
-
На меїл основного апліканта, з запитом подати на візу
-
Ага , дякую. Тоді чекаємо.
-
Може то і смішно для когось, хто знає англійську. Але коли Ї вчиш кожного дня і не можеш здати , то мені не до сміху було
-
Доброго дня Чи є інфа нарахунок як отримати зараз довідку про несудимість з України, яка буде коректна для ПР?
-
В мене є дійсна туристична віза, дійсна куает і ще вклеюють третю
-
Так, то вже буде віза для отримання пр
-
А ще питання, якщо в нього є куает віза, то йому потрібно вклеювати нову ?
-
я когда подавал ,еще не знал о тренде запрашиваить милитари .Потому отравлял по запросу пдф файл с переводом и обьяснением и формой милиатри5546
-
Усім вітання ! Підкажіть будь ласка у моєї старшої доньки віза по гует закінчується в старому паспорті в 2025 році .Є новий паспорт де потрібно вклеїти візу ,підкажіть подальші наші кроки щоб в новому стояла канадська віза ? Дитина в Канаді вчиться у школі 16 років
12 Jan 2024, 17:45
Post 163496 of 391881
2 minutes ago