PR CUAET
-
Добрый день, мы отправили в Эдмонтон, вложили два конверта на обратно и оплатили за два. Мужу пришла справка через 1-1.5 недели, мне уже месяц как нет
-
Як мінімум статус родича в Канаді (ПР Карта, Паспорт), та документи які підтверджують родство - в вашому випадку це ваше свідоцтво про народження (плюс будь які документи зі змінами прізвища ваші і імами) Також при наявності я додаю NOA щоб показати резиденство Канадського родича. Цього немає в чеклисті, але я перестраховщик )
-
Є багато людей які звертаються. Якщо не приходили листи щастя, то є шанс що все ок, але я б всодно здав як умога скоріше. Якщо прихоять листи щастя, і ви їх ігноруєте то ВП втратить силу. Якщо ви за кордоном - то це впринципі не проблемо Але якщо в Канаді і ви продовжуєте дити та/чи працювати без статусу, то це пряме порушення імм законодавства, яке в тому числі робить вас inadmissible
-
Теоретично треба повідомляти, і по приїзду окремо подаватися знову. Але на практиці складно сказати чи є якісь проблеми. Я не зустрічав, але серед моїх тих хто їздить з серйозними мед проблемами ніхто не стикався. Але по дрібницях батьки користуються ОХІП без проблем, при тому що не дуже попадають в ті рамки
-
У нас в НШ вы без проблем можете отдать ребёнка в класс French immersion и он ничего не потеряет. Мой в таком учится. Посмотрите программы здесь, вроде они не сложные. А НВ вообще двуязычная провинция и программы тоже доступные по сравнению с Квебеком.