PR CUAET
-
Як мінімум статус родича в Канаді (ПР Карта, Паспорт), та документи які підтверджують родство - в вашому випадку це ваше свідоцтво про народження (плюс будь які документи зі змінами прізвища ваші і імами) Також при наявності я додаю NOA щоб показати резиденство Канадського родича. Цього немає в чеклисті, але я перестраховщик )
-
А какие города в НШ рекомендуются для переезда? Просто мало что знвю об этой провинции, но рассматриваю как вариант
-
Факт родства не оспоримый. На всякий случай уточнила. Спасибо за ответ.
-
Коли отримаєте ПР, зможете йому зробити Супер візу, а паралельно готуватися до спонсорства батьків. Як тато поживе в Канаді 3+ роки, то там будуть хороші шанси на гуманітарну програму
-
QC якщо ви в Квебек.
-
Якщо вони дісно родичі один одному - тоді ні. Це може бути фактором хіба що в common-law або якщо свіжий шлюб
-
В ЕЕ на жаль без всіх 9ток немає що роботити від слова взагалі
-
Обнимаю вас. Мы с Луганской - Лисичанск((
-
Спасибо за поддержку. Да, рассматриваем переезд как запасной вариант. Муж английский учит (у меня есть база университетская, но нужно все повторять - пока не берусь учить два языка одновременно).
-
Я тоже с Донецкой области туда возвращаться некуда(
-
Є багато людей які звертаються. Якщо не приходили листи щастя, то є шанс що все ок, але я б всодно здав як умога скоріше. Якщо прихоять листи щастя, і ви їх ігноруєте то ВП втратить силу. Якщо ви за кордоном - то це впринципі не проблемо Але якщо в Канаді і ви продовжуєте дити та/чи працювати без статусу, то це пряме порушення імм законодавства, яке в тому числі робить вас inadmissible
-
Чи я взагалі повинен підтверджувати обидва?
-
200-300
-
Теоретично треба повідомляти, і по приїзду окремо подаватися знову. Але на практиці складно сказати чи є якісь проблеми. Я не зустрічав, але серед моїх тих хто їздить з серйозними мед проблемами ніхто не стикався. Але по дрібницях батьки користуються ОХІП без проблем, при тому що не дуже попадають в ті рамки
-
Підскажіть будь-ласка, це правильна сумма оплати на 1 людину?
-
В мене як і в усіх два дипломи, один бакалавр 2007 -2011 рік і спеціаліст 2011 - 2012 рік. Коли заповнюю реєстрацію на WES то що я повинен вказати? 1) Dyplom spetsialista 2007 - 2012 чи 2) Dyplom spetsialista 2011 - 2012
-
У нас в НШ вы без проблем можете отдать ребёнка в класс French immersion и он ничего не потеряет. Мой в таком учится. Посмотрите программы здесь, вроде они не сложные. А НВ вообще двуязычная провинция и программы тоже доступные по сравнению с Квебеком.
-
Так, але якщо вони ставлять галочку що вони не будуть жити 183 дні - їм не дадуть ОХІП
-
Технічно вони праві. Страхінвка тільки для резидентів, тобто тих хто зберається жити тут понад 183 дні в році.
-
Я б на всякий надіслав їм пруф. Також можете в доктора перепитати чи вони надіслали все що треба (в них теж бувають помилки)
12 Jan 2024, 17:45
16360/430520
less than a minute ago